-
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst bok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029 -
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029 -
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i kö läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029 -
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029 -
Jord. En kockaspriants och familjefars äventy...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2021. 520 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK! På jakt efter hemligheten med fransk matlagning. Färden går till världens gastronomiska huvudstad - Lyon. Inbunden, förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 221x145x41 mm. 670 g. Nytt, obrukat ex. [Lir2817] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 1 9789100186029 -
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. På jakt efter hemligheten med fransk matlagning A Bonnier förl. Inb dek pbnd med omsl
Eb kockaspirants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten övers Mats Hörmark 2021 nyskick
Isbn 9789100186029 521s
… läs merFRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029 -
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029 -
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029 -
Jord : en kockaspriants och familjefars ävent...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 520 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. En måstebok för alla matälskare. 14.5x22 cm. 668 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100186029
- Titel
- Jord : en kockaspriants och familjefars äventyr i Lyon, på spaning efter hemligheten bakom den franska kokkonsten
- Författare
- Buford, Bill
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 520 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 221 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 668 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.
Albert Bonniers Förlag 9789100186029
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn