Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vad vi ska äta! Och varför!

Vad vi ska äta! Och varför!

Häftad bok. Ekologia Sweden. 1 uppl. 2012. 212 sidor.

Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163392986
Titel
Vad vi ska äta! Och varför!
Författare
Blomberg, Gunnila
Förlag
Ekologia Sweden
Utgivningsår
2012
Omfång
212 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
150 x 200 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
342 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Blir du också förvirrad när du läser om olika dieter som talar om för oss vad vi ska äta? En diet förespråkar att vi ska äta lite fett, en annan att vi ska äta mycket fett. En diet säger att vi ska äta mycket kött och protein, en annan hävdar att vi ska undvika kött. Ja, det är inte lätt som lekman att veta vilka råd man ska följa. Så vad ska vi egentligen äta för att må så bra som möjligt, hålla oss friska och fria från sjukdom och uppnå vår idealvikt?
Svaren finns att finna i den forskning som presenteras i den här boken, en forskning som gjordes av Dr. Weston A. Price på 1930-talet. Han reste runt i världen och sökte efter primitiva stammar och folkslag som fortfarande levde orörda från processad modern mat. De primitiva folken åt endast sådan mat som deras förfäder ätit sedan urminnes tider och som fanns att tillgå i deras direkta närmiljö.
Dr. Price fann att dessa folk var friska och fria från alla de vällevnadssjukdomar som vi ser i vårt samhälle idag. I sin forskning dokumenterade Dr. Price vad dessa människor åt och vad det var i deras kost som resulterade i god hälsa och välbefinnande. I boken ges konkreta kostråd utifrån Dr. Price forskning och vi får även en naturlig förklaring till varför det är så här som vi ska äta. Bokens sista del visar exempel på enkla och goda recept på näringsrik och nyttig mat.