Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Smarta knep för ett trendigt hem

Smarta knep för ett trendigt hem

Häftad bok. Bonnier Impact. 2008. 304 sidor.

Nyskick. Inom klädmodet är det lätt att vara sparsam och trendig på samma gång. Men man kan också få till ett trendigt hem utan att det kostar en förmögenhet.
Det finns olika anledningar till varför man vill inreda smart och ekonomiskt. Det mest självklara är att det är bra för ens ekonomi, men det är faktiskt också bra för miljön. I mångt och mycket handlar det om att köpa färre, men rätt saker. För ofta kan lite finess och fantasi vara viktigare än pengar för att få bostaden så fräsch och hemtrevlig som man vill ha den. Tänk bara på vad nya gardiner, kuddar och lampor kan göra!
Här kan du läsa om vad du kan göra med ditt hem, från rum till rum – från ombyggnationer ända ner till förändringar på dörrknoppsnivå. Det är garanterat lustfylld läsning som genererar massor av bra och roliga idéer.

Så tänk till, släpp loss inredaren inom dig, och låt dessa smarta och enkla knep hjälpa dig att skapa ditt drömboende.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185605736
Titel
Smarta knep för ett trendigt hem
Författare
Bodoano, Bridget
Förlag
Bonnier Impact
Utgivningsår
2009
Omfång
304 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
142 x 171 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
501 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Inom klädmodet är det lätt att vara sparsam och trendig på samma gång. Men man kan också få till ett trendigt hem utan att det kostar en förmögenhet.   Det finns olika anledningar till varför man vill inreda smart och ekonomiskt. Det mest självklara är att det är bra för ens ekonomi, men det är faktiskt också bra för miljön. I mångt och mycket handlar det om att köpa färre, men rätt saker. För ofta kan lite finess och fantasi vara viktigare än pengar för att få bostaden så fräsch och hemtrevlig som man vill ha den. Tänk bara på vad nya gardiner, kuddar och lampor kan göra!   Här kan du läsa om vad du kan göra med ditt hem, från rum till rum  – från ombyggnationer ända ner till förändringar på dörrknoppsnivå. Det är garanterat lustfylld läsning som genererar massor av bra och roliga idéer.Så tänk till, släpp loss inredaren inom dig, och låt dessa smarta och enkla knep hjälpa dig att skapa ditt drömboende.