Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Smakens fysiologi

Smakens fysiologi

Pocketbok. Stockholm : Wahlström & Widstrand. 1976. 172 sidor.

Mycket gott skick. Ett antal anteckningar och understrykningar, i övrigt mkt fin. ---- "Av all böcker som skrivits om matlagning har Brillat- Savarins Smakens fysiologi haft det största inflytandet på kokkonstens utveckling.(...)Boken innehåller berättelser, betraktelser och anekdoter fulla av esprit och med en litterär kvalité av finaste franska märke." Ur H. Carlheim-Gyllenskölds förord.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9146124993
Titel
Smakens fysiologi
Författare
Brillat-Savarin, Jean Anthelme - Carlheim-Gyllensköld, Haqvin - Ruhe, Algot
Förlag
Stockholm : Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
1976
Språk
Svenska