Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Efterrätter till vardags och fest ( de 224 recept är : ( ur innehållet ) : Varföt efterrätt ; Färska bär och frukter : Ananas ; Apelsin ; Aprokos , Avokado ; Banan ; Björnbär ; Blåbär ; Cherimoya ; Citron ; Clementiner, mandariner, och satsumas ; Dadlar ; Fikon ; Granatäpple ; Grapefrukt ; Guava ; Hallon ; Hjortron ; Jordgubbar ; Kiwi ; Krusbär ; Mumquat ; Körsbär ; Lime ; Mango ; Melon ; Nektarin ; Nypon ; Papaya ; Passionsfrukt ; Persika ; Persimon ; Plommon ; Pomerans ; Päron ; Vinbär ; Vindruvor ; Äpple ; Kräm, kompott, soppa : Saftkräm ; Bärkräm ; Kräm på djupfrysta bär ; Krusbärskräm ; Rabarberkräm ; Förgylld rabarberkräm ; Äppelkräm ; Råriven äppelkräm ; Kräm på torkad frukt ; Rödgröt med mjölk ; Vitaminrik vinterkräm ; Klappkräm ; Chokladkräm ; Krusbärskompott ; Blåbärskompott ; Fruktkompott på torkad frukt ; Fruktkompott på färsk frukt ; Rabarberkompott ; Rabarberkompott med jordgubbar ; Rabarberkompott med banan ; Saftsoppa ; Rabarbersoppa ; Färsk bärsoppa ; Nyponsoppa ; Apelsinsoppa ; Citrussoppa ; Skummig citronsoppa ; Äppelsoppa ; Sagosoppa ; Soppa på torkad frukt ; Landshövdingesoppa , Frukt- och bärsallader : Apelsin- och banansallad ; Banansallad med hallon och persikor ; Fruktsallad ; Fruktsallad exotica ; Plommonsallad ; Fruktsallad i äggskum ; Jordgubbs- och banansallad ; jordgubbssallad orange ; Portvinsmarinerad fruktsallad ; Frukt och bär i gelé ; Så här används gelatinblad och galatinpulver ; Frukt i gelé ; Bär i gelé ; Apelsingelé ; Vingelé med frukt ; Papaya i sherrygelé ; Rabarber- och jordgubbskrans ; Frasigt saftgelé ; Ananasrulle i gelé ; Äggkrämer, kalla puddingar och fromager : Ananaskräm ; Maizenakräm ; Victoriakräm ; Zabaione ; Ris á la Malta ; Vaniljkrans med plommon ; Citronpudding ; Gammaldags pudding ; Chokladpudding ; Holländsk rispudding ; Enkel citronfromage ; Enkel apelsinfromage ; Ananasfromage ; Apelsinfromage ; Bärfromage ; Chokladfromage ; Ingefärsfromage ; Punschfromage ; Blancmangé ; Fruktblancmangé ; Avokado á la Brasilia ; Chokladmousse med kakao ; Nötmousse ; Chokladmousse med blockchoklad ; Mockamousse ; Chokladmousse med mintsmak ; Glass, parfait, sorbet och sherbet : Hemlagad glass ; Rårörd glass ; Melonglass ; coupe Melba ; Coupe Colette ; Banana split ; Glass Tjinuski ; Avokadoglass ; Glassbomb ; Röd vinbärsglass ; Romglass med russin och choklad ; "Glassufflé" med nougatsmak ; Glass Romanoff ; Glace au four ; Parfait ; Enkel sorbet ; Bärsorbet ; Sorbet ; Vinsorbet ; Blåbärssorbet ; Sherbet på bär ; Citronsherbet ; Plättar, pannkakor, våfflor m m. : Plättar ( grundrecept ) ; Apelsinplättar ; Bananplättar ; Russinplättar ; Äppelplättar ; Ryska plättar med keso ; Grahamsplättar ; Tunna pannkakor ( grundrecept ) ; Pannkakstårta ; Fyllda pannkaksrullar ; Ugnspannkaka ( grundrecept ) ; Äppelpannkaka ; Blåbärspannkaka ; Crepes Suzette ; Schweizercrepes ; Finsk pannkaka ; Enkla frasvåfflor ; Fina frasvåfflor ; Våfflor med gräddfil ; Marängriddare ; Fattiga riddare ; Dubbla riddare ; Syltomelett ; Äppelomelett med saffran och russin ; Pösomelett ; Äppelkakor : Svensk äppelkaka ; Skånsk äppelkaka ; Stallmästarkaka ; Sparres äppeltårta ; Råriven äppelkaka ; Ellens äppelkaka ; Frasig äppelkaka ; Kokosäppelkaka ; Äppelkaka med mandelmassa ; Fransk äppelkaka ; Amerikansk äppelkaka ; Fyriskaka , Kiviskaka ; Danskt slättbosnus ; Frukt i ugn :Stekta äpplen ; Fyllda äpplen ; Sirapsäpplen ; Äppelknyten ; Ugnsbakade bananer ; Virginiabananer ; Toscapäron ; Gratinerade grapefrukthalvor ; Äppelmaräng ; Äppelmaräng med valnötter ; Marängapelsiner med glsss ; Fruktgratäng ; Puddingar : Risgrynspudding ; Mannagrynspudding ; Mannagrynspudding med äpplen ; Manchesterpudding ; Glaserad brödpudding ; Farmors pudding ; Märgpudding ; Brylépudding ; Brylépudding med frukt ; Kalvdans på mjölkpulver ; Lättlagad ostkaka ; Småländsk ostkaka ; Gräddkaka ; Vaniljpudding ; Citronpudding ; Suffléer, pajer och piroger : Sufflé ( grundrecept ) ; Citronsufflé ; Chokladsufflé ; Nötsufflé ; Katrinplommonsufflé ; Likörsufflé ; Vaniljsufflé ; Aprikossuffllé ; Fikonsufflé ; Smulpaj ; Smulpaj med bär ; Äppelpaj ; Rabarberpaj ; Bärpaj ; Mormors mördegspaj ; Amerikansk citron- och marängpaj ; Grahamspaj med keso och bär ; Bärpiroger ; Frukt- eller syltpiroger ; Kesopiroger ; Tårtor av många slag : Enkel laggtårta ; Laggtårta med frukt ; Bengts mandeltårta ; Kronans kaka ; Mintchokladtårta ; Charlotte russe ; Trifle , Vinbärsberg ; Flan Parisien ; Fruktflan ; Persikoflan ; Galettårta ; Fransk körsbärstartlett ; Jordgubbstartlett ; Björnbärstartletter ; Marängtartlett ; Marängtårta med glass ; Marängsviss ( Hovdessert ) ; Marängsviss med frukt ; Mandelflarnstårta med glass ; Havreflarnstårta ; strutar, skålar eller rån ; Äkta savaräng ; Babas ; Sockerkakssavaräng ; Mazarinsavaräng ; Flamberat och friterat : Flamberade päron ; Flamberade bananer ; Friterade bananer ; Friterade äpplen ; Såser : Färsk bärsås ; Bärsås ( melbasås ) ; Saftsås ; Enkel vaniljsås ; Fin vaniljsås ; Apelsinsås ; Skummig citronsås ; Skumsås ; Varm rödvinssås ; Kolasås ; Kolasås med honung ; Mörk chokladsås ; Kallrörd chokladsås ; Ost som dessert : Hemlagad valnötsost ; Ostfyllda päronhalvor ; Gorgonzolapäron ; Fransk ostmousse ; Friterad camembert ; Receptregister )

Efterrätter till vardags och fest ( de 224 recept är : ( ur innehållet ) : Varföt efterrätt ; Färska bär och frukter : Ananas ; Apelsin ; Aprokos , Avokado ; Banan ; Björnbär ; Blåbär ; Cherimoya ; Citron ; Clementiner, mandariner, och satsumas ; Dadlar ; Fikon ; Granatäpple ; Grapefrukt ; Guava ; Hallon ; Hjortron ; Jordgubbar ; Kiwi ; Krusbär ; Mumquat ; Körsbär ; Lime ; Mango ; Melon ; Nektarin ; Nypon ; Papaya ; Passionsfrukt ; Persika ; Persimon ; Plommon ; Pomerans ; Päron ; Vinbär ; Vindruvor ; Äpple ; Kräm, kompott, soppa : Saftkräm ; Bärkräm ; Kräm på djupfrysta bär ; Krusbärskräm ; Rabarberkräm ; Förgylld rabarberkräm ; Äppelkräm ; Råriven äppelkräm ; Kräm på torkad frukt ; Rödgröt med mjölk ; Vitaminrik vinterkräm ; Klappkräm ; Chokladkräm ; Krusbärskompott ; Blåbärskompott ; Fruktkompott på torkad frukt ; Fruktkompott på färsk frukt ; Rabarberkompott ; Rabarberkompott med jordgubbar ; Rabarberkompott med banan ; Saftsoppa ; Rabarbersoppa ; Färsk bärsoppa ; Nyponsoppa ; Apelsinsoppa ; Citrussoppa ; Skummig citronsoppa ; Äppelsoppa ; Sagosoppa ; Soppa på torkad frukt ; Landshövdingesoppa , Frukt- och bärsallader : Apelsin- och banansallad ; Banansallad med hallon och persikor ; Fruktsallad ; Fruktsallad exotica ; Plommonsallad ; Fruktsallad i äggskum ; Jordgubbs- och banansallad ; jordgubbssallad orange ; Portvinsmarinerad fruktsallad ; Frukt och bär i gelé ; Så här används gelatinblad och galatinpulver ; Frukt i gelé ; Bär i gelé ; Apelsingelé ; Vingelé med frukt ; Papaya i sherrygelé ; Rabarber- och jordgubbskrans ; Frasigt saftgelé ; Ananasrulle i gelé ; Äggkrämer, kalla puddingar och fromager : Ananaskräm ; Maizenakräm ; Victoriakräm ; Zabaione ; Ris á la Malta ; Vaniljkrans med plommon ; Citronpudding ; Gammaldags pudding ; Chokladpudding ; Holländsk rispudding ; Enkel citronfromage ; Enkel apelsinfromage ; Ananasfromage ; Apelsinfromage ; Bärfromage ; Chokladfromage ; Ingefärsfromage ; Punschfromage ; Blancmangé ; Fruktblancmangé ; Avokado á la Brasilia ; Chokladmousse med kakao ; Nötmousse ; Chokladmousse med blockchoklad ; Mockamousse ; Chokladmousse med mintsmak ; Glass, parfait, sorbet och sherbet : Hemlagad glass ; Rårörd glass ; Melonglass ; coupe Melba ; Coupe Colette ; Banana split ; Glass Tjinuski ; Avokadoglass ; Glassbomb ; Röd vinbärsglass ; Romglass med russin och choklad ; "Glassufflé" med nougatsmak ; Glass Romanoff ; Glace au four ; Parfait ; Enkel sorbet ; Bärsorbet ; Sorbet ; Vinsorbet ; Blåbärssorbet ; Sherbet på bär ; Citronsherbet ; Plättar, pannkakor, våfflor m m. : Plättar ( grundrecept ) ; Apelsinplättar ; Bananplättar ; Russinplättar ; Äppelplättar ; Ryska plättar med keso ; Grahamsplättar ; Tunna pannkakor ( grundrecept ) ; Pannkakstårta ; Fyllda pannkaksrullar ; Ugnspannkaka ( grundrecept ) ; Äppelpannkaka ; Blåbärspannkaka ; Crepes Suzette ; Schweizercrepes ; Finsk pannkaka ; Enkla frasvåfflor ; Fina frasvåfflor ; Våfflor med gräddfil ; Marängriddare ; Fattiga riddare ; Dubbla riddare ; Syltomelett ; Äppelomelett med saffran och russin ; Pösomelett ; Äppelkakor : Svensk äppelkaka ; Skånsk äppelkaka ; Stallmästarkaka ; Sparres äppeltårta ; Råriven äppelkaka ; Ellens äppelkaka ; Frasig äppelkaka ; Kokosäppelkaka ; Äppelkaka med mandelmassa ; Fransk äppelkaka ; Amerikansk äppelkaka ; Fyriskaka , Kiviskaka ; Danskt slättbosnus ; Frukt i ugn :Stekta äpplen ; Fyllda äpplen ; Sirapsäpplen ; Äppelknyten ; Ugnsbakade bananer ; Virginiabananer ; Toscapäron ; Gratinerade grapefrukthalvor ; Äppelmaräng ; Äppelmaräng med valnötter ; Marängapelsiner med glsss ; Fruktgratäng ; Puddingar : Risgrynspudding ; Mannagrynspudding ; Mannagrynspudding med äpplen ; Manchesterpudding ; Glaserad brödpudding ; Farmors pudding ; Märgpudding ; Brylépudding ; Brylépudding med frukt ; Kalvdans på mjölkpulver ; Lättlagad ostkaka ; Småländsk ostkaka ; Gräddkaka ; Vaniljpudding ; Citronpudding ; Suffléer, pajer och piroger : Sufflé ( grundrecept ) ; Citronsufflé ; Chokladsufflé ; Nötsufflé ; Katrinplommonsufflé ; Likörsufflé ; Vaniljsufflé ; Aprikossuffllé ; Fikonsufflé ; Smulpaj ; Smulpaj med bär ; Äppelpaj ; Rabarberpaj ; Bärpaj ; Mormors mördegspaj ; Amerikansk citron- och marängpaj ; Grahamspaj med keso och bär ; Bärpiroger ; Frukt- eller syltpiroger ; Kesopiroger ; Tårtor av många slag : Enkel laggtårta ; Laggtårta med frukt ; Bengts mandeltårta ; Kronans kaka ; Mintchokladtårta ; Charlotte russe ; Trifle , Vinbärsberg ; Flan Parisien ; Fruktflan ; Persikoflan ; Galettårta ; Fransk körsbärstartlett ; Jordgubbstartlett ; Björnbärstartletter ; Marängtartlett ; Marängtårta med glass ; Marängsviss ( Hovdessert ) ; Marängsviss med frukt ; Mandelflarnstårta med glass ; Havreflarnstårta ; strutar, skålar eller rån ; Äkta savaräng ; Babas ; Sockerkakssavaräng ; Mazarinsavaräng ; Flamberat och friterat : Flamberade päron ; Flamberade bananer ; Friterade bananer ; Friterade äpplen ; Såser : Färsk bärsås ; Bärsås ( melbasås ) ; Saftsås ; Enkel vaniljsås ; Fin vaniljsås ; Apelsinsås ; Skummig citronsås ; Skumsås ; Varm rödvinssås ; Kolasås ; Kolasås med honung ; Mörk chokladsås ; Kallrörd chokladsås ; Ost som dessert : Hemlagad valnötsost ; Ostfyllda päronhalvor ; Gorgonzolapäron ; Fransk ostmousse ; Friterad camembert ; Receptregister )

Inbunden bok. ICA Bokförlag. 1:a uppl. 1979. 157 sidor.

Mycket gott skick. Alla 224 recept finns inom parenteser under titel rutan där uppe. Pytte små slitage på pärms hörnen. Två kakao fläckor 2 cm i radius på två sidor men helt ofarliga ( så ska det vara när man är ivrig ). Illustrationer med färg foto. 19 cm x 16,5 cm. 383 gram. (?låda20230503-2?0).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153405331
Titel
Efterrätter till vardags och fest
Författare
Olsson, Brita - Peterson, Janet - Östenius, Asta - Ica provkök
Förlag
Västerås : Ica bokförl
Utgivningsår
1979
Språk
Svenska