Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

Förlagsfakta

ISBN
9789525290363
Titel
Skärgårdssmak Tapas
Författare
Carina Nilsson - Tommy Gråhn - Daniel Lemberg - Sami Huhtala - Mikko Rannikko - Hanna Suonpää - Petri Majuri - Björn Ekstrand - Åsa Karlsson - Robert Eriksson - Kim Johannesson - Oscar Erixson - Christian Sveholm - Jukka Arvela - Per-Erik Silver
Förlag
A la carte böcker
Utgivningsår
2005
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 265 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
754 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En läcker mat- och presentbok för alla sinnen och en utmärkt guide till Skärgårdssmaks krogar.

I Skärgårdssmak Tapas finns små trevliga rätter för sommarens alla bjudningar vare sig man håller till i trädgården, bryggan, fritidshuset eller något annat smultronställe. 11 duktiga köksmästare, verksamma i skärgården, har dukat fram sina egna favoriter för buffébordet.
Alla rätter har ett gemensamt – det smakar och doftar mycket skärgård. Då Skärgårdssmaks duktiga råvaru- och livsmedelsproducenter levererar sina råvaror till krogarna så garanteras också den höga skärgårdskvalitén. En gammal sanning som alla matlagare känner till är att fräscha och smakrika råvaror ger också godare mat. Därför använder skärgårdens köksmästare så mycket som möjligt av skärgårdens egna råvaror.

Varje år arrangerar Skärgårdssmak tävlingen Skärgårdens bästa krog i samband med båtmässan Allt för sjön. I boken finns några godbitar från tävlingen 2005, bl.a. segrarens och tvåans recept. För att ytterligare förstärka bokens skärgårdskänsla är den rikt illustrerad med vackra skärgårdsbilder tagna huvudsakligen under högsommaren 2003 och 2004.

Utöver den goda maten är boken en guide till Skärgårdssmaks alla krogar. Kartor och kontaktuppgifter finns i början och längst bak i boken. Dessutom finns ett par trevliga loggsidor för de egna besöken till sjökrogarna.

Ytterligare författare: Niclas Loom, Ola Mattsson