Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Fat Ollies bok

Fat Ollies bok

Inbunden bok B Wahlströms. 2006. 254 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt, för övrigt i presentskick. Ed McBain är framför allt känd för sina nyskapande polisromaner om 87:e distriktet i Isola, dvs New York. Det blev femtiofem böcker innan författaren gick bort i juli 2005. "Fat Ollies bok" är en av de återstående fem titlarna i serien som nu kommer i svensk översättning. Lester Henderson tippas allmänt bli vald till stadens nye borgmästare och ser ut att gå mot en ljus framtid. Ända tills någon skjuter ihjäl honom. Men detta brott överskuggas av ett annat, rent av mer oförlåtligt. Ollies livsverk, den nyligen avslutade romanen som han finslipat efter otaliga refuseringsbrev, försvinner från hans bil. Den som stulit manuset är övertygad om att det innehåller upplysningar om var en stor mängd diamanter finns gömda.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9132332661
Titel
Fat Ollies bok
Författare
Ed McBain
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2006
Omfång
254 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
159 x 230 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
486 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ed McBain är framför allt känd för sina nyskapande polisromaner om 87:e distriktet i Isola, dvs New York. Det blev femtiofem böcker innan författaren gick bort i juli 2005. "Fat Ollies bok" är en av de återstående fem titlarna i serien som nu kommer i svensk översättning. Lester Henderson tippas allmänt bli vald till stadens nye borgmästare och ser ut att gå mot en ljus framtid. Ända tills någon skjuter ihjäl honom. Henderson blir Ollie Weeks problem. Kriminalinspektör Oliver Wendell Weeks, känd som Fat Ollie bland kollegorna på grund av sin väl tilltagna kroppshydda, får som den förste på brottsplatsen från sitt distrikt hand om årtiondets mordfall. Men detta brott överskuggas av ett annat, rent av mer oförlåtligt. Ollies livsverk, den nyligen avslutade romanen som han finslipat efter otaliga refuseringsbrev, försvinner från hans bil. Den som stulit manuset är övertygad om att det innehåller upplysningar om var en stor mängd diamanter finns gömda.