Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bondens marknad. Recept och tips direkt från gården.

Bondens marknad. Recept och tips direkt från gården.

Tree publishing. 2008. Inbunden bok i mycket fint skick som ny. 236 sidor. De finns över hela Sverige. De driver stora lantgårdar eller har startat en verksamhet i uthuset. Alla odlar eller tillverkar de sådant som vi vill äta eller njuta av, och de gör det alldeles i närheten. En cykeltur, tågfärd eller bilsväng bort. Med ojämna mellanrum kan vi träffa dem på Bondens egen Marknad mitt i stan. Men vi vill att de ska komma ännu närmare. Vi vill veta vad de gör med sina potatisar och örtkryddor, sina lammstekar och laxsidor. Vi vill veta hur producenterna själva njuter av sina råvaror. För de vet antagligen bäst. Här bjuder elva av dem på sina bästa tips och recept.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789197754200
Titel
Bondens marknad : recept och tips direkt från gården
Författare
Annika Edestrand
Förlag
Tree Publishing
Utgivningsår
2008
Omfång
236 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 250 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
885 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Om man har hur mycket som helst av potatis, regnbåge, lamm, örter, rotfrukter eller ost, vad lagar man då? Här bjuder elva producenter från Bondens egen Marknad på sin kunskap och matlust. Vi får frossa i svensk tradition, vackra bilder, intressanta personligheter, klokheter om våra råvaror samt hundratalet recept och tips direkt från gården.

Vi gör nedslag hos engagerade odlare, bagare och uppfödare från Umeå i norr till Ystad i söder, alla med en plats på någon av de 14 marknaderna. De delar med sig av sin självklara kunskap om kalvuppfödning, fiskeförädling, potatissorter, ätbara blommor, osttillverkning och långsamma surdegar. Bland annat.

Varje producent bidrar också med egna recept och tips. Det blir mycket gott, ofta ekologiskt och alltid närodlat.