-
Fermentera : Kokboken : Surtantens 50 bästa r...
Inbunden bok.
Nyskick. Utforska de många sätt du kan använda fermenterade grönsaker i matlagningen med denna inspirerande bok. | Norstedts, Utg. 2023 | Förlagsband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113124957
- Titel
- Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 354 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 613 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många har fått upp ögonen för fermenterade grönsaker som kimchi och surkål de senaste åren. Men hur serverar man grönsakerna om man inte bara vill äta dem bredvid som en sallad?I den här boken bidrar Jenny ”Surtanten” Neikell med sin gedigna kunskap om fermentering, men framför allt; Hur du tar dina fermenterade grönsaker från burk till tallrik. Här finns soppor, mackor, smårätter, röror, rejäla huvudrätter och desserter som alla innehåller fermenterade grönsaker. Vegetariska vardagsrätter som är enkla att laga, smakrika och lätta att tycka om. Dessutom med en boost av snälla bakterier!Fermenterat bidrar till maten med såväl syra, sälta och umami som textur och kan lyfta kända rätter till nya höjder. I boken finns många nya smakkombinationer att testa, till exempel fermenterad majrovesallad med brynt smör, våffeltacos med morot eller chokladkaka med öl och surkål. Dessutom mängder av andra tips på hur du kan inkorporera fermenterade grönsaker i matlagningen.
9789113124957 -
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa re...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2023. 354 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Många har fått upp ögonen för fermenterade grönsaker som kimchi och surkål de senaste åren. Men hur serverar man grönsakerna om man inte bara vill äta dem bredvid som en sallad?
I den här boken bidrar Jenny ”Surtanten” Neikell med läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113124957
- Titel
- Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik
- Författare
- Neikell, Jenny
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 354 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 613 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många har fått upp ögonen för fermenterade grönsaker som kimchi och surkål de senaste åren. Men hur serverar man grönsakerna om man inte bara vill äta dem bredvid som en sallad?I den här boken bidrar Jenny ”Surtanten” Neikell med sin gedigna kunskap om fermentering, men framför allt; Hur du tar dina fermenterade grönsaker från burk till tallrik. Här finns soppor, mackor, smårätter, röror, rejäla huvudrätter och desserter som alla innehåller fermenterade grönsaker. Vegetariska vardagsrätter som är enkla att laga, smakrika och lätta att tycka om. Dessutom med en boost av snälla bakterier!Fermenterat bidrar till maten med såväl syra, sälta och umami som textur och kan lyfta kända rätter till nya höjder. I boken finns många nya smakkombinationer att testa, till exempel fermenterad majrovesallad med brynt smör, våffeltacos med morot eller chokladkaka med öl och surkål. Dessutom mängder av andra tips på hur du kan inkorporera fermenterade grönsaker i matlagningen.
Norstedts 1 9789113124957
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
