Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fermentera : Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik

Fermentera : Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik

Inbunden bok.

Nyskick. Utforska de många sätt du kan använda fermenterade grönsaker i matlagningen med denna inspirerande bok. | Norstedts, Utg. 2023 | Förlagsband.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113124957
Titel
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik
Författare
Neikell, Jenny
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2023
Omfång
354 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
180 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
613 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Många har fått upp ögonen för fermenterade grönsaker som kimchi och surkål de senaste åren. Men hur serverar man grönsakerna om man inte bara vill äta dem bredvid som en sallad?I den här boken bidrar Jenny ”Surtanten” Neikell med sin gedigna kunskap om fermentering, men framför allt; Hur du tar dina fermenterade grönsaker från burk till tallrik. Här finns soppor, mackor, smårätter, röror, rejäla huvudrätter och desserter som alla innehåller fermenterade grönsaker. Vegetariska vardagsrätter som är enkla att laga, smakrika och lätta att tycka om. Dessutom med en boost av snälla bakterier!Fermenterat bidrar till maten med såväl syra, sälta och umami som textur och kan lyfta kända rätter till nya höjder. I boken finns många nya smakkombinationer att testa, till exempel fermenterad majrovesallad med brynt smör, våffeltacos med morot eller chokladkaka med öl och surkål. Dessutom mängder av andra tips på hur du kan inkorporera fermenterade grönsaker i matlagningen.