Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Oaxen adieu: 1994-2011
Oaxen adieu: 1994-2011 Oaxen adieu: 1994-2011 Oaxen adieu: 1994-2011 Oaxen adieu: 1994-2011 Oaxen adieu: 1994-2011 Oaxen adieu: 1994-2011

Oaxen adieu: 1994-2011

Inbunden bok. Kolofon Förlag / Eget Förlag. 1 uppl. 2011. 231 sidor.

Gott skick. Dedikation eller hälsning på titelbladet. Se bild! Boken är varsamt läst. Ej sned eller vikta blad. Inlagan utan anmärkning. Men det som finns är två mindre fläckar på framsidan av pärmen. Enligt Libris katalog finns enbart en upplaga utgiven på eget förlag. Möjligen "Kolofon Förlag". Hittar ingen upplaga på Modernista som andra annonser uppger. Rikligt med recept och bilder på både svenska och engelska. Det är boken på bilderna!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174990300
Titel
Oaxen adieu
Författare
Ek, Magnus
Förlag
Modernista
Utgivningsår
2011
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
821 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.

Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.

Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.

256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.