-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174990300
- Titel
- Oaxen adieu
- Författare
- Ek, Magnus
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 821 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.
Modernista 1 9789174990300 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174990300
- Titel
- Oaxen adieu
- Författare
- Ek, Magnus
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 821 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.
Modernista 1 9789174990300 -
Oaxen adieu
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2011. 256 sidor.
Nära nyskick. Hel och ren inlaga, bunden I utgivarens vita karttongeband, bandet utan anmärkningar. Titel i silvertryck på frampärm samt rygg. Övre snitt med tryck "OAXEN * KROG", undre snitt med tryck "1994 * 2011". Rikt illustrerade bla. 4
fyra utvikbara panoramabil läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174990300
- Titel
- Oaxen adieu
- Författare
- Ek, Magnus
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 821 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.
Modernista 1 9789174990300 -
Oaxen adieu
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2011. 256 sidor.
Nyskick. Ny och inplastad i fodral / kassett. Hylla 24 Plan 4 Sorterad .
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174990300
- Titel
- Oaxen adieu
- Författare
- Ek, Magnus
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 821 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.
Modernista 1 9789174990300 -
Oaxen adieu
Inbunden bok. Modernista. 1:a uppl. 2011. 256 sidor.
Nära nyskick. Signerad av författarna.
Nyskick bortsett från att bakre pärm är aningen tummad.
Titel i silvertryck på frampärm samt rygg. Övre snitt med tryck "OAXEN * KROG", undre snitt med tryck "1994 * 2011". Rikt illustrerade bla. 4
fyra utvikbara panoramabild läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174990300
- Titel
- Oaxen adieu
- Författare
- Ek, Magnus
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 821 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.
Modernista 1:a 9789174990300 -
Oaxen adieu: 1994-2011
Inbunden bok. Kolofon Förlag / Eget Förlag. 1 uppl. 2011. 231 sidor.
Gott skick. Dedikation eller hälsning på titelbladet. Se bild! Boken är varsamt läst. Ej sned eller vikta blad. Inlagan utan anmärkning. Men det som finns är två mindre fläckar på framsidan av pärmen. Enligt Libris katalog finns enbart en upplaga utgiven på eget förl läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174990300
- Titel
- Oaxen adieu
- Författare
- Ek, Magnus
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 821 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.
Kolofon Förlag / Eget Förlag 1 9789174990300 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174990300
- Titel
- Oaxen adieu
- Författare
- Ek, Magnus
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 821 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.
Modernista 1 9789174990300 -
Oaxen adieu
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2011. 256 sidor.
Hyggligt skick. Kartonnage. 21x16 cm. Rikt illustrerad med foton i färg och svartvitt. Parallelltext på svenska och engelska. Främre pärmen fläckad. Även fåtal fläckar på bakre pärmen och svagt märke efter gammal prisetikett. Ryggen något gulnad. Fuktskadad inlaga, märkb läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174990300
- Titel
- Oaxen adieu
- Författare
- Ek, Magnus
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 821 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.
Modernista 1 9789174990300 -
Oaxen adieu
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2011. 256 sidor.
Nyskick. Totally new. Still in plastic cover.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174990300
- Titel
- Oaxen adieu
- Författare
- Ek, Magnus
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 219 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 821 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.
Modernista 1 9789174990300
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
