-
Sanningen om GI
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2008. 233 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Fint exemplar. Oläst. Några små hanteringsspår, för övrigt i nyskick.
Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 ba läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630146
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 233 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GIDu behöver kolhydraternaTesta din blodsockerbalansGI för viktminskning lättare än du trorGI för tränande orka maximalt eller bränna fett?GI för maximal mental kapacitetMjölk ett lurigt GI-livsmedelGB visst kan du äta en liten kakaÄr GI en mirakelmetod?Myter kring GIDe okända GI-bovarnaSå lagar du GI-matPaulúns bästa GI-receptFredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Fitnessförlaget 9789173630146 -
Sanningen om GI
Pocketbok. Månpocket. 2010. 234 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172322127
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 234 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 133 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GI Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GI Du behöver kolhydraterna Testa din blodsockerbalans GI för viktminskning – lättare än du tror GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett? GI för maximal mental kapacitet Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel GB – visst kan du äta en liten kaka Är GI en mirakelmetod? Myter kring GI De okända GI-bovarna Så lagar du GI-mat Paulúns bästa GI-recept Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Månpocket 9789172322127 -
Sanningen om GI
Pocketbok. Månpocket. 2010. 234 sidor.
Nyskick. Förlagsny, oläst.
Nykonsult säljer endast nya böcker
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172322127
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 234 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 133 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GI Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GI Du behöver kolhydraterna Testa din blodsockerbalans GI för viktminskning – lättare än du tror GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett? GI för maximal mental kapacitet Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel GB – visst kan du äta en liten kaka Är GI en mirakelmetod? Myter kring GI De okända GI-bovarna Så lagar du GI-mat Paulúns bästa GI-recept Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Månpocket 9789172322127 -
Sanningen om GI
Inbunden bok. Fitnessförlaget. Förlagsny! Slutsåld på förlaget!. 2008. 234 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny!
Omslag: ett pyttelitet obetydligt hant.spår fr.- o baksid..
Sanningen om GI
Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630146
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 233 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GIDu behöver kolhydraternaTesta din blodsockerbalansGI för viktminskning lättare än du trorGI för tränande orka maximalt eller bränna fett?GI för maximal mental kapacitetMjölk ett lurigt GI-livsmedelGB visst kan du äta en liten kakaÄr GI en mirakelmetod?Myter kring GIDe okända GI-bovarnaSå lagar du GI-matPaulúns bästa GI-receptFredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Fitnessförlaget. Förlagsny! Slutsåld på förlaget! 9789173630146 -
Sanningen om GI
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2008. 233 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630146
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 233 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GIDu behöver kolhydraternaTesta din blodsockerbalansGI för viktminskning lättare än du trorGI för tränande orka maximalt eller bränna fett?GI för maximal mental kapacitetMjölk ett lurigt GI-livsmedelGB visst kan du äta en liten kakaÄr GI en mirakelmetod?Myter kring GIDe okända GI-bovarnaSå lagar du GI-matPaulúns bästa GI-receptFredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Fitnessförlaget 9789173630146 -
Sanningen om GI
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2008. 233 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630146
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 233 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GIDu behöver kolhydraternaTesta din blodsockerbalansGI för viktminskning lättare än du trorGI för tränande orka maximalt eller bränna fett?GI för maximal mental kapacitetMjölk ett lurigt GI-livsmedelGB visst kan du äta en liten kakaÄr GI en mirakelmetod?Myter kring GIDe okända GI-bovarnaSå lagar du GI-matPaulúns bästa GI-receptFredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Fitnessförlaget 9789173630146 -
Sanningen om GI
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2008. 233 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630146
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 233 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GIDu behöver kolhydraternaTesta din blodsockerbalansGI för viktminskning lättare än du trorGI för tränande orka maximalt eller bränna fett?GI för maximal mental kapacitetMjölk ett lurigt GI-livsmedelGB visst kan du äta en liten kakaÄr GI en mirakelmetod?Myter kring GIDe okända GI-bovarnaSå lagar du GI-matPaulúns bästa GI-receptFredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Fitnessförlaget 9789173630146 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172322127
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 234 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 133 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GI Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GI Du behöver kolhydraterna Testa din blodsockerbalans GI för viktminskning – lättare än du tror GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett? GI för maximal mental kapacitet Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel GB – visst kan du äta en liten kaka Är GI en mirakelmetod? Myter kring GI De okända GI-bovarna Så lagar du GI-mat Paulúns bästa GI-recept Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Månpocket 9789172322127 -
Sanningen om GI
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2008. 233 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630146
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 233 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GIDu behöver kolhydraternaTesta din blodsockerbalansGI för viktminskning lättare än du trorGI för tränande orka maximalt eller bränna fett?GI för maximal mental kapacitetMjölk ett lurigt GI-livsmedelGB visst kan du äta en liten kakaÄr GI en mirakelmetod?Myter kring GIDe okända GI-bovarnaSå lagar du GI-matPaulúns bästa GI-receptFredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Fitnessförlaget 9789173630146 -
- ISBN
- 9789172322127
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 234 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 133 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GI Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GI Du behöver kolhydraterna Testa din blodsockerbalans GI för viktminskning – lättare än du tror GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett? GI för maximal mental kapacitet Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel GB – visst kan du äta en liten kaka Är GI en mirakelmetod? Myter kring GI De okända GI-bovarna Så lagar du GI-mat Paulúns bästa GI-recept Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Månpocket 9789172322127 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789172322127
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Månpocket
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 234 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 133 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GI Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de ”äter GI” när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GI Du behöver kolhydraterna Testa din blodsockerbalans GI för viktminskning – lättare än du tror GI för tränande – orka maximalt eller bränna fett? GI för maximal mental kapacitet Mjölk – ett lurigt GI-livsmedel GB – visst kan du äta en liten kaka Är GI en mirakelmetod? Myter kring GI De okända GI-bovarna Så lagar du GI-mat Paulúns bästa GI-recept Fredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Månpocket 9789172322127 -
Sanningen om GI
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 1:a uppl. 2008. 233 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630146
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 233 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GIDu behöver kolhydraternaTesta din blodsockerbalansGI för viktminskning lättare än du trorGI för tränande orka maximalt eller bränna fett?GI för maximal mental kapacitetMjölk ett lurigt GI-livsmedelGB visst kan du äta en liten kakaÄr GI en mirakelmetod?Myter kring GIDe okända GI-bovarnaSå lagar du GI-matPaulúns bästa GI-receptFredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
Fitnessförlaget 1:a 9789173630146 -
Sanningen om GI
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 1:a upplagan uppl. 2008. 233 s. Inbunden. 21x16cm. 500 gram.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i gott skick. Sanningen om GI Att GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den u läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630146
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 233 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GIDu behöver kolhydraternaTesta din blodsockerbalansGI för viktminskning lättare än du trorGI för tränande orka maximalt eller bränna fett?GI för maximal mental kapacitetMjölk ett lurigt GI-livsmedelGB visst kan du äta en liten kakaÄr GI en mirakelmetod?Myter kring GIDe okända GI-bovarnaSå lagar du GI-matPaulúns bästa GI-receptFredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
9789173630146 -
Sanningen om GI
Inbunden bok. Fittnessförlaget. 2008. 234 s. Inbunden.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173630146
- Titel
- Sanningen om GI
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 233 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sanningen om GIAtt GI är ett utmärkt redskap för den som vill tappa några kilon, eller bara må bättre, har väl inte gått någon förbi i dag. När Fredrik Paulún släppte sin första bok i ämnet 1999 banade han väg för den utvecklingen. Men de senaste årens GI-hysteri har också lett till förvirring kring GI-begreppet. Det har till och med gått så långt att många tror att de äter GI när de väljer bort kolhydraterna.I Sanningen om GI reder Fredrik en gång för alla ut begreppen och förklarar vad GI egentligen är, vad som är sant och vad som är myt eller missförstånd. Fredrik har under lång tid följt forskning kring GI, tagit fram recept och program som fungerar samt hjälpt ett stort antal människor till en bättre kost och livsstil. Mat med lågt GI är trots allt det vi mår bäst av och påverkar vikten, koncentrationsförmågan, livslängden, risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2 och cancer.I den här kompletta guiden presenterar Fredrik den senaste forskningen, förklarar vad GI verkligen är och hur det bör användas. Boken passar såväl de med nyväckt intresse för kost som alla de som drabbats av den stora GI-förvirringen. Här finns flera lättillgängliga teoriavsnitt men även gott om praktiska delar med såväl listor på bra mat som Fredriks egna favoritrecept.Ur innehållet:Så funkar GIDu behöver kolhydraternaTesta din blodsockerbalansGI för viktminskning lättare än du trorGI för tränande orka maximalt eller bränna fett?GI för maximal mental kapacitetMjölk ett lurigt GI-livsmedelGB visst kan du äta en liten kakaÄr GI en mirakelmetod?Myter kring GIDe okända GI-bovarnaSå lagar du GI-matPaulúns bästa GI-receptFredrik Paulún är Sveriges mest kända författare inom näringslära och skrev sin första bok om GI redan 1999. I dag har hans böcker sålt i över 700 000 exemplar. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näring och hälsa; han skriver regelbundet i olika tidningar och medverkar ofta i tv och radio som expert. Han har även startat sitt eget näringscenter (Paulúns Näringscenter) och utvecklar sina egna livsmedel (Paulúns). På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa om hans verksamhet.
9789173630146 -
Sanningen om GI.
234 sidor, inbunden med skyddsomslag, Fitnessförlaget 2008, gott/mycket gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn