Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
SMALT & SUNT. LYCKAS I KÖKET

SMALT & SUNT. LYCKAS I KÖKET

Inbunden bok. Läsförlaget. Första uppl. 2004. 80 sidor.

Nyskick. Inga namn eller markeringar. Ur förlagets beskrivning: ” Att äta smalt och sunt innebär faktiskt inte att väga och mäta varje smula man stoppar i sig. Det innebär helt enkelt att an äter mat i förnuftiga proportioner enligt den energi som du får ut av den. Det gäller att kombinera och balansera, inte att gå till ytterligheter. Förr ansågs en del rätter som ’syndiga’ och var svartlistade om man ville leva sunt. Nu vet vi att det handlar om att justera fetthalten. God mat är ett av livets stora glädjeämnen – och det finns ingen anledning att missunna sig den!” Alla rätter är illustrerade med ett helsides foto i färg samt med detaljbilder. Översättning från engelska: Ing-Marie Höök Skärham. För fler böcker på temat Mat & Dryck: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9179025064
Titel
Smalt och sunt
Författare
Höök, Ing-Marie
Förlag
Läsförlaget
Utgivningsår
2004
Omfång
80 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
170 x 207 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
280 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Smalt & Sunt, Lyckas i köket
Vi lovar alltid oss själva att vi ska börja äta nyttigare - från och med i moergon. Varför inte börja redan idag? Att äta smalt och sunt innebär faktiskt inte att väga och mäta varje smula man stoppar i sig och räkna tråkiga kalorier. Det innebär helt enkelt att man äter mat i förnuftiga proportioner enligt den energi som du får ut av den. Det gäller att kombinera och balansera, inte att gå till ytterligheter. Förr var "syndiga" rätter som lasange och tirimisu svartlistade om man ville leva sunt, men inte nu längre - det gäller bara att jsutera fetthalten och göra dem smala. God mat är ett av livets stora glädjeämnen - och det finns ingen anledning att missunna sig den.