Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Lev nu : förverkliga dina drömmar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187512933
Titel
Lev nu : förverkliga dina drömmar
Författare
Ivekrans-Nätt , Helena-Magdalena
Förlag
Vattumannen AB
Utgivningsår
2023
Omfång
180 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
150 x 215 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
281 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Längtar du efter att leva det liv du alltid drömt om?

Kanske har du mött människor som är helt uppfyllda av sina drömmar, tankar och underbara planer om framtiden, människor som verkligen brinner för sin sak? Det kan tyckas som att allt de önskar kommer in i deras liv. Kanske har du känt deras härliga energi och förundrats över den? De lever på hög frekvens och går sina egna vägar utan att bry sig om vad andra tycker och tänker.
Nu är det din tur att förverkliga dina drömmar och följa din lyckas väg.

Du är en magisk medskapare till din egen framtid, du är regissören och ditt liv är filmen om dig själv! Det du attraherar och manifesterar är helt enkelt det du sänder ut att du är eller har, gång på gång, varenda minut.

Genom att använda oss av universums mäktigaste lag, lagen om attraktion, så behöver vi bli medvetna om hur våra tankar och känslor styr våra liv.
Vi behöver bli medvetna och förändra de tankar och känslor som inte längre gynnar oss. Denna bok inspirerar dig till att tänka nya tankar, lära din hjärna att skapa nya stigar och börja tänka utanför boxen. Du får konkreta övningar för att rensa ut tidigare tankemönster som inte längre gynnar dig
förhöja ditt känslomässiga välbefinnande börja leva i större harmoni och tacksamhet inspiration till att drömma större drömmar konkreta verktygför att lära dig att attrahera det du önskar i ditt liv!

Det är när vi börjar tänka nya tankar som vi förändrar vår verklighet.
Ge dig själv möjligheten, du kommer tacka dig själv i framtiden! Då kommer du känna att din värld förändras och att du hittar ditt flöde och börjar leva dina drömmar.

Lev nu – förverkliga dina drömmar är Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt femte bok och hennes andra bok om attraktionslagen. Den första, Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen kom redan 2014.