Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Receptfritt : Kockens bästa knep (för dig som inte har tid att gå restaurangskola)

Receptfritt : Kockens bästa knep (för dig som inte har tid att gå restaurangskola)

Pocketbok. Barking Dog Publishing. 2009. 82 sidor.

Mycket gott skick. Lättare slitage på omslaget.

Köp hur många böcker du vill från mig och betala endast för en frakt.
(Gäller vid ett och samma köptillfälle.)
Klicka på mitt namn nedan för att se alla mina böcker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197609036
Titel
Receptfritt : kockens bästa knep (för dig som inte har tid att gå restaurangskola)
Författare
Joachim Stokstad
Förlag
Barking Dog Publishing
Utgivningsår
2008
Omfång
82 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
83 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Receptfritt - kockens knep (för dig som inte har tid att gå restaurangskola) är ingen vanlig kokbok. Möjligen är den till och med unik - eftersom den inte innehåller några recept.

I stället intervjuar den matlagningsroade journalisten Joachim Stokstad kocken Per Gustafson - som bland annat var kökschef för restaurang Leijontornet i Gamla stan i Stockholm när den fick en stjärna i Guide Michelin - om hur han tänker och jobbar i köket. Resultatet är ett lättläst samtal som inspirerar och förhoppningsvis kan befria oss från receptslaveriet. Det är nämligen först då, menar Per, som matlagning blir riktigt rolig. När vi börjar lita mer till våra smaklökar än till kokböckerna. Per avslöjar knepen för att lyckas med allt från pizza till potatisgratäng och hur man får fisksoppan sådär restaurangsnygg.

Allt paketerat i korta, lättlästa kapitel.