Makrobiotisk matlagning : recept på vägen
Häftad bok. Göteborg : Zinderman. 1981.
Mycket gott skick.
Försiktigt läst.
Svagt läsveck på rygg.
--
Makrobiotisk matlagning är en näringsfilosofi som fokuserar på en balanserad, ekologisk och vegetarisk kost, ofta med fullkorn, grönsaker, bönor och alger. Den bygger på den kinesiska yin-yang-principen och undviker extremt processade livsmedel, socker, rött kött och mejeriprodukter. Tillagningen innefattar att man kokar maten och anpassar den efter säsong, klimat och hälsotillstånd.
Lättare hanteringsslitage omslag.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789152803523
- Titel
- Makrobiotisk matlagning : recept på vägen
- Författare
- Johansson, Eva - Johansson, Sara
- Förlag
- Göteborg : Zinderman
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
