-
Från skog till bord : vinnare av Sveriges mäs...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 102 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249712
- Titel
- Från skog till bord : vinnare av Sveriges mästerkock 2019
- Författare
- Jonsson, Gabriel
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 102 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Gabriel Jonsson lagar mat är det skogens råvaror som agerar huvudperson. Vilt, svamp och fisk kompletterat med säsongens grönsaker. Att ta tillvara på det som finns i skog och mark och laga mat med det årstiden bjuder är hans passion. Och inte sällan är det tillbehören som gör det – vad vore livet utan en riktigt god sås? Här får du därför också lära dig att laga de klassiska såserna, göra egen pasta och ketchup. Och vad sägs om rätter som rådjurssadel med kroppkakor, rödvinssås och rårörda lingon eller gös med confiterad palsternackspuré, grillad purjolök och brynt smör med mandel – eller varför inte en ravioli med ramslök, ricotta och parmesan, just när ramslökens gröna blad spirar om våren och försommaren.
Bonnier Fakta 9789174249712 -
Från skog till bord : vinnare av Sveriges mäs...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 102 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249712
- Titel
- Från skog till bord : vinnare av Sveriges mästerkock 2019
- Författare
- Jonsson, Gabriel
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 102 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Gabriel Jonsson lagar mat är det skogens råvaror som agerar huvudperson. Vilt, svamp och fisk kompletterat med säsongens grönsaker. Att ta tillvara på det som finns i skog och mark och laga mat med det årstiden bjuder är hans passion. Och inte sällan är det tillbehören som gör det – vad vore livet utan en riktigt god sås? Här får du därför också lära dig att laga de klassiska såserna, göra egen pasta och ketchup. Och vad sägs om rätter som rådjurssadel med kroppkakor, rödvinssås och rårörda lingon eller gös med confiterad palsternackspuré, grillad purjolök och brynt smör med mandel – eller varför inte en ravioli med ramslök, ricotta och parmesan, just när ramslökens gröna blad spirar om våren och försommaren.
Bonnier Fakta 9789174249712 -
Från skog till bord : vinnare av Sveriges mäs...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 102 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249712
- Titel
- Från skog till bord : vinnare av Sveriges mästerkock 2019
- Författare
- Jonsson, Gabriel
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 102 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Gabriel Jonsson lagar mat är det skogens råvaror som agerar huvudperson. Vilt, svamp och fisk kompletterat med säsongens grönsaker. Att ta tillvara på det som finns i skog och mark och laga mat med det årstiden bjuder är hans passion. Och inte sällan är det tillbehören som gör det – vad vore livet utan en riktigt god sås? Här får du därför också lära dig att laga de klassiska såserna, göra egen pasta och ketchup. Och vad sägs om rätter som rådjurssadel med kroppkakor, rödvinssås och rårörda lingon eller gös med confiterad palsternackspuré, grillad purjolök och brynt smör med mandel – eller varför inte en ravioli med ramslök, ricotta och parmesan, just när ramslökens gröna blad spirar om våren och försommaren.
Bonnier Fakta 9789174249712 -
Från skog till bord : vinnare av Sveriges mäs...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 102 sidor.
Mycket gott skick. 27x20cm 590g ngra små märken i pärmkanterna annars i nära nyskick.
Förlagsinformation:
"I den här boken vill jag ta med dig till min absoluta favoritplats - skogen. Det är en plats som jag förknippar med lugn och ro och att kunna koppla bort allt annat. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249712
- Titel
- Från skog till bord : vinnare av Sveriges mästerkock 2019
- Författare
- Jonsson, Gabriel
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 102 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Gabriel Jonsson lagar mat är det skogens råvaror som agerar huvudperson. Vilt, svamp och fisk kompletterat med säsongens grönsaker. Att ta tillvara på det som finns i skog och mark och laga mat med det årstiden bjuder är hans passion. Och inte sällan är det tillbehören som gör det – vad vore livet utan en riktigt god sås? Här får du därför också lära dig att laga de klassiska såserna, göra egen pasta och ketchup. Och vad sägs om rätter som rådjurssadel med kroppkakor, rödvinssås och rårörda lingon eller gös med confiterad palsternackspuré, grillad purjolök och brynt smör med mandel – eller varför inte en ravioli med ramslök, ricotta och parmesan, just när ramslökens gröna blad spirar om våren och försommaren.
Bonnier Fakta 9789174249712 -
Från skog till bord : vinnare av Sveriges mäs...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 102 sidor.
Nyskick. VVV
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249712
- Titel
- Från skog till bord : vinnare av Sveriges mästerkock 2019
- Författare
- Jonsson, Gabriel
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 102 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Gabriel Jonsson lagar mat är det skogens råvaror som agerar huvudperson. Vilt, svamp och fisk kompletterat med säsongens grönsaker. Att ta tillvara på det som finns i skog och mark och laga mat med det årstiden bjuder är hans passion. Och inte sällan är det tillbehören som gör det – vad vore livet utan en riktigt god sås? Här får du därför också lära dig att laga de klassiska såserna, göra egen pasta och ketchup. Och vad sägs om rätter som rådjurssadel med kroppkakor, rödvinssås och rårörda lingon eller gös med confiterad palsternackspuré, grillad purjolök och brynt smör med mandel – eller varför inte en ravioli med ramslök, ricotta och parmesan, just när ramslökens gröna blad spirar om våren och försommaren.
Bonnier Fakta 9789174249712 -
Från skog till bord : vinnare av Sveriges mäs...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 102 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249712
- Titel
- Från skog till bord : vinnare av Sveriges mästerkock 2019
- Författare
- Jonsson, Gabriel
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 102 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Gabriel Jonsson lagar mat är det skogens råvaror som agerar huvudperson. Vilt, svamp och fisk kompletterat med säsongens grönsaker. Att ta tillvara på det som finns i skog och mark och laga mat med det årstiden bjuder är hans passion. Och inte sällan är det tillbehören som gör det – vad vore livet utan en riktigt god sås? Här får du därför också lära dig att laga de klassiska såserna, göra egen pasta och ketchup. Och vad sägs om rätter som rådjurssadel med kroppkakor, rödvinssås och rårörda lingon eller gös med confiterad palsternackspuré, grillad purjolök och brynt smör med mandel – eller varför inte en ravioli med ramslök, ricotta och parmesan, just när ramslökens gröna blad spirar om våren och försommaren.
Bonnier Fakta 9789174249712 -
Sveriges Mästerkock 2019 : Vinnarboken
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 112 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249712
- Titel
- Från skog till bord : vinnare av Sveriges mästerkock 2019
- Författare
- Jonsson, Gabriel
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 102 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 586 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Gabriel Jonsson lagar mat är det skogens råvaror som agerar huvudperson. Vilt, svamp och fisk kompletterat med säsongens grönsaker. Att ta tillvara på det som finns i skog och mark och laga mat med det årstiden bjuder är hans passion. Och inte sällan är det tillbehören som gör det – vad vore livet utan en riktigt god sås? Här får du därför också lära dig att laga de klassiska såserna, göra egen pasta och ketchup. Och vad sägs om rätter som rådjurssadel med kroppkakor, rödvinssås och rårörda lingon eller gös med confiterad palsternackspuré, grillad purjolök och brynt smör med mandel – eller varför inte en ravioli med ramslök, ricotta och parmesan, just när ramslökens gröna blad spirar om våren och försommaren.
Bonnier Fakta 9789174249712
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn