Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fågel, fisk & grönt

Fågel, fisk & grönt

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 167 sidor.

Nära nyskick. Stort format 27,5 x 22,5 cm Vikt 990 g.
Inbundet klotryggband i snygg layout, illustrerad med foton i sv/v och färg av Danel Hertzell, text av matskribenten Anna K Sjögren. En kokbok av Karin Fransson, tidigare Borgholmskrögare och känd från bl.a. radions matprogram Meny, med noggrant utvalda råvaror mestadels med grönsakerna i centrum i kombination med fågel och fisk. INNEHÅLL: Smårätter & förrätter. Fågel, fisk & grönt till huvudrätt. Desserter, kakor & bröd. Röror & tillbehör. Roligare med rätt redskap. Receptregister.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [5063]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113049632
Titel
Fågel, fisk & grönt
Författare
Fransson, Karin
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2013
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
225 x 275 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
950 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Allt fler vill undvika rött kött och istället äta mer fisk, fågel och grönt. För alla dem är Karin Franssons nya bok en guldgruva.

Karin Franssons matlagning utmärks av en stor kärlek till råvarorna. Hon hämtar sin inspiration från naturen och utgår alltid från vilka grönsaker och färska örter som ska finnas på tallriken, dessa matchas sedan med väl valda delar av fisk, ljust kött eller fågel.

Här delar hon med sig av sin stora kunskap om val av råvaror, hantering, varsam tillagning och balanserad smaksättning. Boken innehåller både recept och anvisningar för alla som vill ägna tid i köket, är noga med slutresultatet och verkligen vill lyckas med finare matlagning.

Karin Fransson är kökschef på Hotell Borgholm på Öland. Hon tillhör det absoluta toppskiktet av svenska kockar och har även blivit känd för allmänheten genom sin matlagning på TV. Många känner även igen hennes röst från programmet Meny i P1.