Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Frankrike : (ur Allt om mat) ( de 53 st. recept är : Innehåll : Förrätter & sallader : Galette de polenta á la tapenade ; Ostkräm med endivsallad ; Varma gröna linser med rosmarin ; Vitlöksröra ; Moules á la portugaise ; Musselkräm med vitlök ; Ostron med champagnesmörsås ; Ostronragu i vitvinssås med salladslök ; Anchoïade ; Aioli ; Kronärtskocka i matig sallad ; Pastramislallad med kronärtskockor och dragon ; Salade lyonnaise ; Äggsallad ; Varmrätter : Fiskfilé med vinsås och juliennegrönsaker ; Fiskgryta med saffran ; Fiski ugn med ratatouille ; Grillad fisk med bouillabaissegrönsaker ; Lamm med varm chévresallad ; Citronkotlett med bön- och getostsallad ; Filéspett med potatissallad och rödlökssmör med sardeller ; Boeuf bourguignon ; Grillad oxfilé med celinepotatissallad á la Provence ; Sydfransk köttgryta med chorizo ; Helstekt kyckling med rödvinssky ; Fransk kycklinggryta ; Ankbröst med apelsinsås ; Helstekt rimmad anka med hallonsås ; Buljongkokt potatis med ratatouillegrönsaker ; Tian - sydfransk gratäng med sparris ; Desserter : Varm brie med rostade nötter ; Björnbär och vinbär i créme de cassislag ; Bärconsommé med färska bär ; Madeleinekaka ; Minicharlotte med exotiska frukter och citronkräm ; Passionfruktsbruée ; Kyld päronsoppa med chardonnay ; Körsbär i rödvinslag ; Lavendelkräm med karamelliserad citrus och citrongranité ; Créme caramel med knäcksticks ; Snöägg med vaniljsås ; Svartvinbärssufflé ; Vanilj- och calvadossoppa med fattiga riddare och stekta äpplen ; Bakat : Franskt lantbröd ; Päronpaj med grönmögelost och rosmarin ; Brioche ; Biskvia la Boulard ; Petits-choux ; Plommonpaj med mandelgrädde ; Robuchons chokladpaj ; Saffrans- och chokladbrioche ; Äppelpajer med mandel- och calvadosfyllning ; Fransk chokladtårta )

Frankrike : (ur Allt om mat) ( de 53 st. recept är : Innehåll : Förrätter & sallader : Galette de polenta á la tapenade ; Ostkräm med endivsallad ; Varma gröna linser med rosmarin ; Vitlöksröra ; Moules á la portugaise ; Musselkräm med vitlök ; Ostron med champagnesmörsås ; Ostronragu i vitvinssås med salladslök ; Anchoïade ; Aioli ; Kronärtskocka i matig sallad ; Pastramislallad med kronärtskockor och dragon ; Salade lyonnaise ; Äggsallad ; Varmrätter : Fiskfilé med vinsås och juliennegrönsaker ; Fiskgryta med saffran ; Fiski ugn med ratatouille ; Grillad fisk med bouillabaissegrönsaker ; Lamm med varm chévresallad ; Citronkotlett med bön- och getostsallad ; Filéspett med potatissallad och rödlökssmör med sardeller ; Boeuf bourguignon ; Grillad oxfilé med celinepotatissallad á la Provence ; Sydfransk köttgryta med chorizo ; Helstekt kyckling med rödvinssky ; Fransk kycklinggryta ; Ankbröst med apelsinsås ; Helstekt rimmad anka med hallonsås ; Buljongkokt potatis med ratatouillegrönsaker ; Tian - sydfransk gratäng med sparris ; Desserter : Varm brie med rostade nötter ; Björnbär och vinbär i créme de cassislag ; Bärconsommé med färska bär ; Madeleinekaka ; Minicharlotte med exotiska frukter och citronkräm ; Passionfruktsbruée ; Kyld päronsoppa med chardonnay ; Körsbär i rödvinslag ; Lavendelkräm med karamelliserad citrus och citrongranité ; Créme caramel med knäcksticks ; Snöägg med vaniljsås ; Svartvinbärssufflé ; Vanilj- och calvadossoppa med fattiga riddare och stekta äpplen ; Bakat : Franskt lantbröd ; Päronpaj med grönmögelost och rosmarin ; Brioche ; Biskvia la Boulard ; Petits-choux ; Plommonpaj med mandelgrädde ; Robuchons chokladpaj ; Saffrans- och chokladbrioche ; Äppelpajer med mandel- och calvadosfyllning ; Fransk chokladtårta )

Inbunden bok. Bonnier Tidskrifter AB. 1:a uppl. 2008. 124 sidor.

Nära nyskick. Se namnet på alla 53 recept inom parenteser under titel rutan. Spår etfer 2 st hundöron. Resten är ny skick. 22,8 cm x 20 cm. 441 gram. (låda20230512-2?09.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189346925
Titel
Frankrike : [ur Allt om mat]
Författare
Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
Förlag
Stockholm : Bonnier tidskrifter
Utgivningsår
2008
Språk
Svenska