Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Plockmat

Plockmat

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 168 sidor.

Mycket gott skick. Mycket fint ex

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113077475
Titel
Plockmat
Författare
Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2017
Omfång
168 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
203 x 283 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
907 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att bjuda folk på mat måste inte betyda sittande bord och trerättersmiddag klockan sju. Många gånger passar det bättre att servera plockmat - mat som kan ätas sittandes eller ståendes, och där gästerna kan få droppa in när det passar. När antalet sittplatser, tallrikar eller timing i matlagningen inte sätter gränserna öppnas fler möjligheter till fest!

I Allt om mats Plockmat presenteras mängder av recept för stora och små tillfällen. Det kan handla om enkelt plock till inflyttningsfesten där man varken behöver bestick eller tallrikar som är svåra att hitta i flyttstöket, eller after work-hänget där maten fort måste snos ihop när man själv kommer hem samtidigt som gästerna. Men plockmat fungerar också utmärkt till nyårsminglet där man kanske hellre dansar än fastnar i en lång sittning. Vad sägs till exempel om oxfilétartar, ankleverkanapéer och ostron på fem olika sätt?

Cashewnötssnurror, miniburgare på högrev och kantarellkanapéer, grönkålspizzor och pinchos med kallrökt lax här finns mat för alla tillfällen: hemmakvällar med de närmaste, öppet hus med trädgårdsbuffé och större fester med många gäster. Recepten kompletteras med välbehövliga praktiska råd och tips: Vad kan förberedas? Hur mycket mat går åt? Hur lång tid tar maten att laga? Vad passar ihop och vad kan vara bra komplement?