Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Brisboken : 23 sagor & berättelser

Brisboken : 23 sagor & berättelser

Inbunden bok Gleerups. 2005. 351 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Den är fullproppad av spännande, roliga, korta och långa och vansinniga berättelser för barn och vuxna. Några av landets främsta barnboksförfattare, skribenter, artister och illustratörer har bidragit med nya, specialskrivna alster. De 23 berättelserna har ett gemensamt: de vill gjuta mod i unga människor. Här finns roligt, sorgligt, fantasifullt och viktigt samlat i en anda av framtidstro. Boken passar alla barn mellan 6-12 år och alla vuxna. Boken är en färgsprakande modern klassiker som var och en måste vilja ha i hyllan. Den lämpar sig utmärkt för högläsning i klassrummet, kanske följt av diskussioner om sagan. Rikt illustrerad i färg.Format 28,5x22,2x4 cm.Vikt 2000 g. Språk: Svenska.Absolut nyskick.(1810)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9197120901
Titel
Brisboken : 23 sagor & berättelser
Förlag
Gleerups
Utgivningsår
2005
Omfång
351 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1890 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Brisboken är en 352 sidor tjock bok. Den är fullproppad av spännande, roliga, korta och långa och vansinniga berättelser för barn och vuxna. Några av landets främsta barnboksförfattare, skribenter, artister och illustratörer har bidragit med nya, specialskrivna alster. De 23 berättelserna har ett gemensamt: de vill gjuta mod i unga människor. Här finns roligt, sorgligt, fantasifullt och viktigt samlat i en anda av framtidstro. Boken passar alla barn mellan 6-12 år och alla vuxna. Boken är en färgsprakande modern klassiker som var och en måste vilja ha i hyllan. Den lämpar sig utmärkt för högläsning i klassrummet, kanske följt av diskussioner om sagan.