Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Icehotel : mat och upplevelser i Jukkasjärvi

Icehotel : mat och upplevelser i Jukkasjärvi

Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2002. 225 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Icehotel mat och upplevelser i Jukkasjärvi berättar den märkliga sannsagan om ett modernt vildmarksäventyr. Den beskriver filosofin hos människorna som varje år lånar sitt byggmaterial av naturen och sex månader senare, utan sentimentalitet, ser det försvinna ut i älven. Förutom naturen och äventyret presenterar boken ett 30-tal recept, baserade på norrländska råvaror. En del av rätterna är traditionella med djupa rötter i den nordiska gastronomin. Andra har tillkommit i stunder av inspiration med globala förtecken. Boken finns även på engelska och japanska.

Bågig inlaga, fukt?, de 2 första sidorna har fuktrosor.

Titta på alla andra annonser jag har på böcker,ljudböcker och filmer!
Allt du handlar vid 1 köp har frakten 62:-

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178431786
Titel
Icehotel : mat och upplevelser i Jukkasjärvi
Författare
Lars Magnus Jansson - Lars Petterson
Förlag
Bokförlaget Arena
Utgivningsår
2002
Omfång
225 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1447 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Icehotel mat och upplevelser i Jukkasjärvi berättar den märkliga sannsagan om ett modernt vildmarksäventyr. Den beskriver filosofin hos människorna som varje år lånar sitt byggmaterial av naturen och sex månader senare, utan sentimentalitet, ser det försvinna ut i älven. Förutom naturen och äventyret presenterar boken ett 30-tal recept, baserade på norrländska råvaror. En del av rätterna är traditionella med djupa rötter i den nordiska gastronomin. Andra har tillkommit i stunder av inspiration med globala förtecken. Boken finns även på engelska och japanska.