Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker ( de 48 recept är ( ur innehåll ) : Mtlagning- vad innebär det ? ; Ta ut en kryddkurs! ; Bli en kryddproffs! ; Rosta rätt! ; Helt, hackat eller malet! ; Sjuda, koka, puttra... ; Kryddor som hälsokost ; Smakkamrater ; Anis : Gratinerade havskräftor på salladsbädd ; Anisdoftande fiskgryta ; Fruktis med anissmak ; Melonsallad med rostad anis ; Grekisk julgryta ; Enbär : Brynt enbärssmör ; Viltbiffar med jordärtskockspuré och lingonprickar ; Fänkål : Fänkålsfläsk på danskt vis ; Fänkålsgravad lax ; Kanel : Oxfilé med kinesiska kryddor ; Lammfärsbiffar med sag aloo ; Kanelstekta päron ; Spanska julmuffins ; Kardemumma : Lammgryta med kardemumma ; Kummin : Buffébröd med kummin och timjan ; Kumminmuffins med ost och äpple ; Vivecas dukkah ; Grönsallad med fläsk och rostad kummin ; Potkäs med rostade kummin ; Pikant kycklingragu med kummin och tomat ; Korianderfrön : Italienska grönsaker med koriander och fänkål ; Peppar : Päronsorbet med kryddhonung ; Pannacotta med vinkokt rabarber och rosépeppar ; Len palsternacksoppa med mandel, bacon och rostad peppar ; Kycklingleverpastej med grönpeppar, kanel och gröna russin ; Rostad peppar ; Rotfruktsterrin med grönpepparsås ; Kryddnejlika : Nejlikeparfait i melonskål ; Saffran : Saffranspotatis i gryta ; Saffransskorpor med pistaschnötter ; Guldgul risotto med sparris, svamp och räkor ; Pilgrimsmusslor på grönsaksbädd med saffranssås ; Kryddpeppar : Kryddig äppelchutney ; Spiskummin : Karstens paprikasoppa med garam masala-stekta pumpafrön ; Garam masala ; Garam masala-kyckling ; Vit chili med kryddkokta bönor ; Kryddkokta vita bönor ; Chokladkaka med rödbetor och spiskummin ; Muskotnöt : Nässelägg i cocotte med rökt fårfiol ; Vanilj : Potatissallad med vanilj, lime och svarta bönor ; Citrusmarmelad med vanilj ; Savoiardikex ; Sabayongratinerad ananas ; Vaniljhjärtan med limesmak ; Hemgjort vaniljsocker ; Senapsfrön : Halstrad lättgravad lax med sås på rostade senapsfrön ; Stjärnanis : Räksoppa med melon, apelsin och stjärnanis )

Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker ( de 48 recept är ( ur innehåll ) : Mtlagning- vad innebär det ? ; Ta ut en kryddkurs! ; Bli en kryddproffs! ; Rosta rätt! ; Helt, hackat eller malet! ; Sjuda, koka, puttra... ; Kryddor som hälsokost ; Smakkamrater ; Anis : Gratinerade havskräftor på salladsbädd ; Anisdoftande fiskgryta ; Fruktis med anissmak ; Melonsallad med rostad anis ; Grekisk julgryta ; Enbär : Brynt enbärssmör ; Viltbiffar med jordärtskockspuré och lingonprickar ; Fänkål : Fänkålsfläsk på danskt vis ; Fänkålsgravad lax ; Kanel : Oxfilé med kinesiska kryddor ; Lammfärsbiffar med sag aloo ; Kanelstekta päron ; Spanska julmuffins ; Kardemumma : Lammgryta med kardemumma ; Kummin : Buffébröd med kummin och timjan ; Kumminmuffins med ost och äpple ; Vivecas dukkah ; Grönsallad med fläsk och rostad kummin ; Potkäs med rostade kummin ; Pikant kycklingragu med kummin och tomat ; Korianderfrön : Italienska grönsaker med koriander och fänkål ; Peppar : Päronsorbet med kryddhonung ; Pannacotta med vinkokt rabarber och rosépeppar ; Len palsternacksoppa med mandel, bacon och rostad peppar ; Kycklingleverpastej med grönpeppar, kanel och gröna russin ; Rostad peppar ; Rotfruktsterrin med grönpepparsås ; Kryddnejlika : Nejlikeparfait i melonskål ; Saffran : Saffranspotatis i gryta ; Saffransskorpor med pistaschnötter ; Guldgul risotto med sparris, svamp och räkor ; Pilgrimsmusslor på grönsaksbädd med saffranssås ; Kryddpeppar : Kryddig äppelchutney ; Spiskummin : Karstens paprikasoppa med garam masala-stekta pumpafrön ; Garam masala ; Garam masala-kyckling ; Vit chili med kryddkokta bönor ; Kryddkokta vita bönor ; Chokladkaka med rödbetor och spiskummin ; Muskotnöt : Nässelägg i cocotte med rökt fårfiol ; Vanilj : Potatissallad med vanilj, lime och svarta bönor ; Citrusmarmelad med vanilj ; Savoiardikex ; Sabayongratinerad ananas ; Vaniljhjärtan med limesmak ; Hemgjort vaniljsocker ; Senapsfrön : Halstrad lättgravad lax med sås på rostade senapsfrön ; Stjärnanis : Räksoppa med melon, apelsin och stjärnanis )

Inbunden bok. Brombergs Bokförlag. 1:a uppl. 2005. 120 sidor.

Mycket gott skick. Lite slitage på pärms kanterna. Bladen som nya. Illustrerad med färg foto. 24,7 cm x 19,7 cm. 568 gram. (senare låda20230411-2?0).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789176089002
Titel
Krydda! Hårda kryddor, mjuka smaker
Författare
Lisa Förare Winbladh - Margareta Schildt-Landgren
Förlag
Brombergs
Utgivningsår
2002
Omfång
120 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 245 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
570 g
Språk
Svenska