-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 9789146222224 -
Tio lektioner i matlagning
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 1 uppl. 2013. 296 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 1 9789146222224 -
Tio lektioner i matlagning
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 1:5 uppl. 2014. 296 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 790 g.
Häftad bok med mjuka flexipärmar och invikta flikar, text i tvåfärgstryck. Ur baksidestexten: Tio lektioner i matlagning är ett läromedel i praktisk matlagning och behandlar bland mycket annat: ätandets glädje, kärlek i läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 1:5 9789146222224 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 9789146222224 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 9789146222224 -
Tio lektioner i matlagning
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2013. 296 sidor.
Mycket gott skick. Flexband. Några märken från hantering utvändigt. Invändigt i väldigt fint skick.
När du handlar böcker av mig:
* Jag skickar ditt paket spårbart med Schenker. Du får ett försändelsenummer och kan följa paketets väg.
* Enhetsfrakt innebär att du k läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 9789146222224 -
Tio lektioner i matlagning
Häftad bok. Wahlström & Widstrand. 2013. 296 sidor.
Nyskick. Oläst bok.
Hel och felfri.
Skrymmande.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 9789146222224 -
Tio lektioner i matlagning
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2013. 296 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. (F) Inb. kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 9789146222224 -
Tio lektioner i matlagning
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2013. 296 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Bläddrad i, ej använd. Inga anteckningar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 9789146222224 -
Tio lektioner i matlagning
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2013. 296 sidor.
Nära nyskick. Mjukband
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
Wahlström & Widstrand 9789146222224 -
- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
9789146222224 -
Tio lektioner i matlagning
Wahlström & Widstrand. 2015. 296 s. Danskt band med inviksflikar. 24,5x17cm.
ISBN 9146222224!
Nyskick. Oläst. Presentskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9146222224! -
tio lektionerner i matlagning
Mycket gott skick. Fin bok.
försidan något skrynklig.
annars fint skick
Köparen betalar fraktenInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146222224
- Titel
- Tio lektioner i matlagning
- Författare
- Lundgren, Lotta
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 787 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden?Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept.Ur innehållet:1. Redskap2. Känslor3. Smaker4. Kött 5. Kön6. Kost7. Efteråt8. Barn9. Pengar10. Hur man gör när man lagar mat
9789146222224 -
Tio lektioner i matlagning
Inbunden bok. W&W. 2013. 296 s. Inbunden. Spitalbunden. 24x17cm. 790 gram.
ISBN 9146222224!
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9146222224!
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn