Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bedragen

Bedragen

Inbunden bok. Bra Böcker. 1 uppl. 2007. 256 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Sarah Harris är en normal, glad och populär liten flicka. Men när hon är sex år blir hennes liv ett helvete - hon faller offer för en ett och ett halvt år lång hatkampanj. Inom kort blir hon avstängd från skolan, skild från sina vänner och fullständigt förvirrad och skräckslagen. Hennes lyckliga barndom är förstörd för alltid.
Sarahs underliga beteende blir till en mardröm för hennes mamma, Lyndsey. Hennes lilla flicka, dottern hon älskar så mycket, verkar ha förvandlats över en natt, och gör saker otänkbara för en sexåring, saker som gör Lyndsey rädd för sitt eget barn. Hon stjäl rakblad. Försöker förgifta sina vänner. Anklagar sina föräldrar för sexuellt utnyttjande.
Snart är Lyndseys äktenskap på väg att kollapsa, de sociala myndigheterna inblandas, och plötsligt kämpar Lyndsey både för att hålla ihop sin familj och för att rädda sin dotters mentala hälsa.
Den enda som står på Lyndseys sida är Tanya, hennes vän sedan fjorton år, den enda hon kan vända sig till. Men så får Lyndsey ett telefonsamtal och den hemska sanningen avslöjas: Sarah är oskyldig, och Lyndsey är offer för det mest kränkande svek man kan tänka sig.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789170024191
Titel
Bedragen
Författare
Lyndsey Harris - Andrew Crofts
Förlag
Bra Böcker
Utgivningsår
2007
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 221 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
416 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sarah Harris är en normal, glad och populär liten flicka. Men när hon är sex år blir hennes liv till ett helvete hon faller offer för en ett och ett halvt år lång hatkampanj.
Inom kort blir hon avstängd från skolan, skild från sina vänner och fullständigt
förvirrad och skräckslagen. Hennes lyckliga barndom är förstörd för alltid.

För hennes mamma, Lyndsey, är det hela en mardröm. Hennes lilla flicka, dottern hon älskar så mycket, verkar ha förvandlats över en natt, och gör saker otänkbara för en sexåring, saker som gör Lyndsey rädd för sitt eget barn. Hon stjäl rakblad. Försöker förgifta sina vänner. Anklagar sina föräldrar för sexuellt utnyttjande. Snart är Lyndseys äktenskap på väg att kollapsa, de sociala myndigheterna inblandas,
och plötsligt kämpar Lyndsey både för att hålla ihop sin familj och för att rädda
sin dotters mentala hälsa.

Den enda som står vid Lyndseys sida är Tanya, hennes vän sedan fjorton år, den enda hon kan vända sig till, den enda hon verkligen litar på. Men så får Lyndsey ett telefonsamtal från Tanyas man och den hemska sanningen avslöjas: Sarah är oskyldig, och Lyndsey är offer för det mest kränkande svek man kan tänka sig.

Bedragen vann Richard & Judys tävling TRUE. Richard & Judys är sedan 2001 ett av de mest populära programmen på brittiska tv-kanalen
Channel 4. Deras bokklubb har haft stort inflytande på utgivningstrender, och att få sig och sin bok porträtterad hos Richard & Judys innebär oftast att man skrivit en bästsäljare.

Lyndsey Harris är en pseudonym.