Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Handbok wid den nu brukliga finare matlagningen

Handbok wid den nu brukliga finare matlagningen

Inbunden bok. Författarens egna förlag. 1823. 288 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag saknas. Innehållande tillika beskrifning på confecturer, sylter och glacer samt ett bihang, att göra Soja, Fransk Senap, Ättikor, Bär-winer, Bär-safter, att inlägga Anjovis, m. m.; jemte några Underrättelser om Slagt, Bryggd och Brödbakning
Boken är i gott skick för sin ålder.
Pärmen har en del slitage, lite skador i marmoreringen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish