Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
MARKUS HÖST- OCH VINTERMAT
MARKUS HÖST- OCH VINTERMAT MARKUS HÖST- OCH VINTERMAT MARKUS HÖST- OCH VINTERMAT MARKUS HÖST- OCH VINTERMAT MARKUS HÖST- OCH VINTERMAT MARKUS HÖST- OCH VINTERMAT

MARKUS HÖST- OCH VINTERMAT

Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2014. 235 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Mindre kantskador på skyddsomslaget. –– Se fler bilder! ––

Välkommen till Markus kök! Hösten och vintern har många goda och intressanta råvaror att erbjuda. Och de traditionella mathelgerna lyser upp i vintermörkret.
• Här har Markus Aujalay samlat närmare 100 av sina årstidsfavoriter. Enkla, lättfattliga recept som förklaras steg för steg du kommer garanterat lyckas i köket.
• Här finns den perfekta utflyktsmaten, den fiffigaste plommonsylten och den geniala sillinläggningen som imponerar på alla. Och här finns recepten på den riktigt goda maten till den roliga nyårs­festen.
• Markus höst- och vintermat kommer att följas upp av Markus vår- och sommarmat, där han bjuder på sina bästa recept och tips för den överdådiga varma delen av året.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186623487
Titel
Markus höst- och vintermat
Författare
Aujalay, Markus
Förlag
Nygren & Nygren
Utgivningsår
2014
Omfång
235 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 269 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
1090 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Välkommen till Markus kök!

Hösten och vintern har många goda och intressanta råvaror att erbjuda. Och de traditionella mathelgerna lyser upp i vintermörkret. Här har Markus Aujalay samlat närmare 100 av sina årstidsfavoriter. Enkla, lättfattliga recept som förklaras steg för steg som gör att du kommer garanterat lyckas i köket.