-
Te: Från Sencha till Lapsang
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Natur och Kultur. Stockholm, 2006. Förlagets illustrerade pappband. Liten 4:o. Illustrerad i färg. 175 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur . 175 uppl. 2008. 176 sidor.
Mycket gott skick. Pärmen har några få ytliga repor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 175 9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nära nyskick. Inga markeringar, anteckningar eller fläckar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nära nyskick. Illustrerat pappband Utmärkt skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nära nyskick. Om boken ->
Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närm läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2 uppl. 2008. 175 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagsband med illustrerade pärmar, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur 2 9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Slutsåld . Minimala spår av användning . Obläddrad inlaga. Dedikation i bläck på pärmens insida.
Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1:a uppl. 2008. 176 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1:a 9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok.
Nära nyskick. Stockholm : Natur och kultur, 2008, Ny utg. 175[1]s. Färgill. 25 x 22 cm. Fotograf: Helén Pe. ISBN: 9789127116658 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage) Lätt ytslitage på pärm, i övrigt i nyskick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nära nyskick. Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658 -
Te - från Sencha till Lapsang
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 176 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127116658
- Titel
- Te - från Sencha till Lapsang
- Författare
- Petter Bjerke - Vernon Mauris
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tedrickandet i Sverige har mer än fördubblats under de senaste åren och det är lösteet, och inte påsteet, som står för den största delen. I Te - från Sencha till Lapsang finns alla kunskaper du behöver för att bli en riktig konnässör och närmare 100 teer beskrivs med smak, ursprung och bryggmetoder.
Trots att så många dricker te är det förvånansvärt få som testat något utöver de vanligaste tesorterna. Eller som känner till grunderna i bryggningen, vilket är minst lika viktigt för att få fram tebladens smak och karaktär. Obehandlade vita teer blandas med konstnärligt knutna gröna teer, lagrade pu er-teer och smaksatta svarta teer som Earl Grey, och nästan alla tesorter går att få tag på i svenska tebutiker. Du får även inblick i olika länders odling, produktion och kultur.
Genom alla tider har te ansetts vara en hälsodryck och alla tekulturer har sina legender om teets hälsofrämjande egenskaper. Det har använts invärtes och utvärtes för alltifrån trötthet och depression till skönhetskräm och som botemedel mot reumatism.
Te kan avnjutas på en mängd olika sätt ett enkelt kinesiskt grönt te i dricksglas, klassiskt afternoon tea med snittar och bakverk eller japanskt grönt pulverte i den vackra japanska teceremonin. Ett genomgående tema i boken är också te och mat i kombination. Ett oolongte till dim sum, ett blommigt jasminte till vit choklad eller kanske ett svart Ceylonte till en boeuf bourguignon? Dessutom flera läckra recept med te som ingrediens och krydda.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127116658
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
