Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg

Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg

Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2015. 111 sidor.

Mycket gott skick. Mmlitet fnas på pärmens bakre pärm.
I övrigt är boken i fin form.
Läst ex.
Skrymmande.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127143067
Titel
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
Författare
Martin Johansson
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2015
Omfång
111 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
183 x 200 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
327 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser.
Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009 och Bröd och pizza 2012. Enklare bröd utsågs till Årets bästa brödbok 2010, samma år som Martin Johansson tilldelades Allt om mats Stora Matpris.
Bokens utförande är mjukband.