Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Praktisk gastronomi. Drycker på restaurang

Praktisk gastronomi. Drycker på restaurang

Häftad bok. Liber. 1 uppl. 2009. 272 sidor.

Mycket gott skick. Ägarstämpel på försättsbladet och streckkodsdekal på pärmens baksida.

Boken behandlar drycker som har koppling till mat: från aperitifer till vin och måltidsdrycker av skilda slag, vatten, alkoholfria alternativ, kaffe, digestiver samt tillhörande serveringsteknik.
Här får man lära sig mer om druvsorter från hela världen, vilka länder som odlar vin och hur man bygger och hanterar restaurangens vinkällare. Man får också idéer hur man kan sätta ihop en dryckeslista.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789147092468
Titel
Praktisk gastronomi Drycker på restaurang
Författare
Jonson, Mats
Förlag
Liber
Utgivningsår
2009
Omfång
272 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
238 x 166 mm
Vikt
531 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Idag har starka alternativa dryckeskulturer vuxit fram vid sidan av vin, vilket ställer nya krav på dem som arbetar i restaurang. Andra goda skäl för att behärska dryckeskunskap är att en allt större del av restaurangens intäkter kommer från just drycker.
Nu finns även en lärarhandledning till Praktisk gastronomi – drycker på restaurang som är den perfekta hjälpen till alla som ska undervisa i ämnena: Drycker och ansvarsfull alkoholservering, 100 poäng (DRYDRC0) och Drycker, 100 poäng (DRYDRC0).