Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Montignacs bästa recept ( orig. titel : Montignac Provençal Cook Book ) ( de 150 recept är : Tilltugg och såser : Tilltugg för fas 1 ; Tilltugg för fas 2 ; Selleri- och roquefortsmör Fas 2 ; Roquefortkräm ; Gurkmousse med getost ; Skinkmousse med avokado ; sås med keso och kryddörter ; Kall tomatsås ; Tonfiskmousse ; Förrätter : Marinerade auberginer ; Laxknyten med mousse ; avokadopaté med räkor ; Carpaccio på oxfilé ; Ostsufflé ; Kycklingleverterrin ; Kycklinglever- och purjolöksterrin ; Flan med squash och paprika , Kretensisk fetaterrin ; Provensalsk kesomousse ; Marinerade pilgrimsmusslor med dill ; Färgglad paprikasallad med bacon , Marinerad getost med färska bondbönor ; Marulksterrin Fas 2 ; Tomater fyllda med bulgur ; Ägg : Ägg med tapenadefyllning ; Lättstekta ägg och lufttorkad skinka ; Mimosaägg med tonfisk ; Ägg i form med dragon ; Äggröra med räkor ; Tortilla á la Montignac ; Soppor : Andalusisk gazpacho ; Kall gurksoppa ; Vitlökssoppa ; Purjolökssoppa ; Räksoppa ; Maskrossoppa ; Musselsoppa ; Tomatsoppa ; Grönsakssoppa med pistou ; Slät champinjonsoppa med sijagrädde ; Kålsoppa ; Fisk och skaldjur : Sjötunga med sojagräddsås ; Sjotungsfiléer med lax ; Fisk- och skaldjurssoppa ; Grillad laxfilé med tamari ; Ugnsstekt kummel med grönsaker ; Flundra på kretensiskt vis ; Marulk på amerikanskt vis ; Lax i saltskorpa ; Svärdfisk på spett ; Öring med mandlar ; Röd multe med myntasås ; Provensalsk bläckfisk ; Piggvar med fänkål : Havskräftor med grönpeppar ; Musslor med sojagrädde ; Kött : Köttgryta ; Provensalsk köttgryta ; Kalvragu á la Montignac ; Kalvlever med basilika ; Kalvfilé provencale ; Lammstek med rosmarin ; Lammfilé provencale ; Kalvschnitzel med parmaskinkkräm ; Fläskkotlett provencale ; Kalvfilé med paprika ; Fläskfilé med curry ; Tournedos med oliver ; Kalvlever med lök ; Fågel : Kycklingfilé med vitlöksgräddsås ; Kycklingfilé med dragon i kapprock ; Kycklingfilé med currysås ; Kycklingfilé med lime ; Kycklingfilé provencale ; Kycklinggryta med vin ; Kyckling i saltskorpa ; Kycklinglever med rotsellripuré ; Kyckling provencale ; Kyckling med äpplen och cidergräddsås ; Kyckling med karljohanssvamp ; Kyckling med vitlök ; Kyckling med vitlöksfyllning ; Ankbröst med apelsin ; Ankbröst med oliver ; Kalkonfiléer med portvin ; Fasam med surkål ; Ankbröst som stek ; Kalkonschnitzel med gräddsås ; kalkongryta ; Kalkon med äpplen ; Tillbehör : Provensalska kronärtskockor ; Auberginegratäng med tomat ; Brysselkål från gers ; Broccolipuré med sojagrädde ; Bräserad fänkål ; Blomkålsgratäng ; Tapenade ; Bräserad purjolök ; Rotselleripuré ; Bräserade endiver ; Lufttorkad skinka med squash och parmesan ; Bacon- och purjolökslåda ; Tomater med kryddig fyllning ; Ägglåda med purjolök ; Lökgratäng ; Persiljechampinjoner ; Ratatouille ; Provensalska grönsaksspett , Spenat med sojagrädde ; Tagliatelle med pesto ; Tomatflan ; Sallader : Improviserade sallader ; Broccolisallad med mandlar ; Röd bönsallad ; Sparrissallad med rökt lax ; Avokadosallad med paprika ; Bondbönssallad med bacon ; Rotslleriremoulad med avokado ; Kycklingsallad ; Maskrossallad med bacon och ost ; Fransk vinägrett ; Gourmandsallad ; Champinjonsallad ; Rödkålssallad med valnötter ; Vattenkrasse- och baconsallad ; Efterrätter : Äppelröra med kanel ; Äppelpudding flamberad i calvados ; Aprikospudding med sås ; Chokladtryffel ; Aprikoser med vaniljsås ; Blancmangé med hallonsås ; Kaffemousse ; Créme catalane med färska hallon ; Körsbärsflan ; Kastanje- och chokladmousse ; Kokosflan ; Créme caramel med fruktos ; Apelsinkräm ; Chokladtårta ; Grillade nektariner och zabaglione ; Grillade päron och zabaglione ; Citronmousse ; Persikor med färskost och hallon ; Mandelmousse ; Päron i vin ; Hallonkräm med sås ; Hallonpudding ; Röda bär i röd vingelé ; Rustik äppelkaka ; Jordgubbar med mynta och yoghurt ; Jordgubbar med apeslin och mynta ;  Menyer för tre månader ... )

Montignacs bästa recept ( orig. titel : Montignac Provençal Cook Book ) ( de 150 recept är : Tilltugg och såser : Tilltugg för fas 1 ; Tilltugg för fas 2 ; Selleri- och roquefortsmör Fas 2 ; Roquefortkräm ; Gurkmousse med getost ; Skinkmousse med avokado ; sås med keso och kryddörter ; Kall tomatsås ; Tonfiskmousse ; Förrätter : Marinerade auberginer ; Laxknyten med mousse ; avokadopaté med räkor ; Carpaccio på oxfilé ; Ostsufflé ; Kycklingleverterrin ; Kycklinglever- och purjolöksterrin ; Flan med squash och paprika , Kretensisk fetaterrin ; Provensalsk kesomousse ; Marinerade pilgrimsmusslor med dill ; Färgglad paprikasallad med bacon , Marinerad getost med färska bondbönor ; Marulksterrin Fas 2 ; Tomater fyllda med bulgur ; Ägg : Ägg med tapenadefyllning ; Lättstekta ägg och lufttorkad skinka ; Mimosaägg med tonfisk ; Ägg i form med dragon ; Äggröra med räkor ; Tortilla á la Montignac ; Soppor : Andalusisk gazpacho ; Kall gurksoppa ; Vitlökssoppa ; Purjolökssoppa ; Räksoppa ; Maskrossoppa ; Musselsoppa ; Tomatsoppa ; Grönsakssoppa med pistou ; Slät champinjonsoppa med sijagrädde ; Kålsoppa ; Fisk och skaldjur : Sjötunga med sojagräddsås ; Sjotungsfiléer med lax ; Fisk- och skaldjurssoppa ; Grillad laxfilé med tamari ; Ugnsstekt kummel med grönsaker ; Flundra på kretensiskt vis ; Marulk på amerikanskt vis ; Lax i saltskorpa ; Svärdfisk på spett ; Öring med mandlar ; Röd multe med myntasås ; Provensalsk bläckfisk ; Piggvar med fänkål : Havskräftor med grönpeppar ; Musslor med sojagrädde ; Kött : Köttgryta ; Provensalsk köttgryta ; Kalvragu á la Montignac ; Kalvlever med basilika ; Kalvfilé provencale ; Lammstek med rosmarin ; Lammfilé provencale ; Kalvschnitzel med parmaskinkkräm ; Fläskkotlett provencale ; Kalvfilé med paprika ; Fläskfilé med curry ; Tournedos med oliver ; Kalvlever med lök ; Fågel : Kycklingfilé med vitlöksgräddsås ; Kycklingfilé med dragon i kapprock ; Kycklingfilé med currysås ; Kycklingfilé med lime ; Kycklingfilé provencale ; Kycklinggryta med vin ; Kyckling i saltskorpa ; Kycklinglever med rotsellripuré ; Kyckling provencale ; Kyckling med äpplen och cidergräddsås ; Kyckling med karljohanssvamp ; Kyckling med vitlök ; Kyckling med vitlöksfyllning ; Ankbröst med apelsin ; Ankbröst med oliver ; Kalkonfiléer med portvin ; Fasam med surkål ; Ankbröst som stek ; Kalkonschnitzel med gräddsås ; kalkongryta ; Kalkon med äpplen ; Tillbehör : Provensalska kronärtskockor ; Auberginegratäng med tomat ; Brysselkål från gers ; Broccolipuré med sojagrädde ; Bräserad fänkål ; Blomkålsgratäng ; Tapenade ; Bräserad purjolök ; Rotselleripuré ; Bräserade endiver ; Lufttorkad skinka med squash och parmesan ; Bacon- och purjolökslåda ; Tomater med kryddig fyllning ; Ägglåda med purjolök ; Lökgratäng ; Persiljechampinjoner ; Ratatouille ; Provensalska grönsaksspett , Spenat med sojagrädde ; Tagliatelle med pesto ; Tomatflan ; Sallader : Improviserade sallader ; Broccolisallad med mandlar ; Röd bönsallad ; Sparrissallad med rökt lax ; Avokadosallad med paprika ; Bondbönssallad med bacon ; Rotslleriremoulad med avokado ; Kycklingsallad ; Maskrossallad med bacon och ost ; Fransk vinägrett ; Gourmandsallad ; Champinjonsallad ; Rödkålssallad med valnötter ; Vattenkrasse- och baconsallad ; Efterrätter : Äppelröra med kanel ; Äppelpudding flamberad i calvados ; Aprikospudding med sås ; Chokladtryffel ; Aprikoser med vaniljsås ; Blancmangé med hallonsås ; Kaffemousse ; Créme catalane med färska hallon ; Körsbärsflan ; Kastanje- och chokladmousse ; Kokosflan ; Créme caramel med fruktos ; Apelsinkräm ; Chokladtårta ; Grillade nektariner och zabaglione ; Grillade päron och zabaglione ; Citronmousse ; Persikor med färskost och hallon ; Mandelmousse ; Päron i vin ; Hallonkräm med sås ; Hallonpudding ; Röda bär i röd vingelé ; Rustik äppelkaka ; Jordgubbar med mynta och yoghurt ; Jordgubbar med apeslin och mynta ; Menyer för tre månader ... )

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:a svenska uppl. 2003. 184 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Se namnen på de 150 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Format : 23,2 cm x 18 cm. 740 gram. Låda20230226-2?0).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137122946
Titel
Montignacs bästa recept
Författare
Montignac, Michel
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2003
Omfång
184 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
747 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv.&nbspBland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande.&nbspBoken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet.&nbspPå menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit.&nbspHans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.