Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Personlig träning med Oscar Nilsson

Personlig träning med Oscar Nilsson

av

Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2007. 72 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat pappband och i nyskick. Överdådigt rikt, instruktivt och pedagogiskt illustrerad med tydliga färgfoton. Oscar har här sammanställt två basprogram och fyra kortare program vilket gör att du kan variera träningen som du vill. Han är utbildad inom friskvård och träning och har lång erfarenhet av gym- och gruppträning. Han arbetar med att utbilda instruktörer och är flitigt anlitad på konvent såväl inom Sverige som i andra länder.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789185225828
Titel
Personlig träning med Oscar Nilsson
Författare
Oscar Nilsson
Förlag
Fitnessförlaget
Utgivningsdatum
20070118
Omfång
72 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
205 x 227 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
417 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Styrketräna med känd instruktör Oscar Nilsson är en av Sveriges mest meriterade träningsprofiler och en av de populäraste gruppträningsinstruktörerna. Denna inspirerande bok riktar sig till den som är träningsvan men inte känner sig hemma på gymmet, till exempel den grupptränande som vill börja styrketräna.  I Personlig träning med Oscar Nilsson finns två basprogram och fyra kortare program vilket gör att man kan variera träningen som man vill. Man kan även välja att använda programmen som komplement till övrig träning eller att lägga upp ett tufft styrkepass för hela veckan.  Oscar fungerar som läsarens egen personliga tränare och delar med sig av sina erfarenheter. Han är med från första övningen till sista, och ser på så sätt till att träningen inte bara känns stimulerande och omväxlande utan även att den ger resultat. Oscar Nilsson är utbildad inom friskvård och träning och har lång erfarenhet av gym- och gruppträning. Oscar har i flera år arbetat med att utbilda instruktörer och är en flitigt anlitad presentatör på konvent i Sverige och utomlands. Han är i dag gruppträningsansvarig på World Class.