Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Extra. Jag kan lura dig vart jag vill

Extra. Jag kan lura dig vart jag vill

av

Inbunden bok. Alfabeta. 1 uppl. 2012. 159 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Den fjärde boken i Per Nilssons spännande succéserie Goda och onda krafter kämpar mot varandra runt Pim-Pim. Han blir gång på gång indragen i skeendet och tvungen att klara nya utmaningar. En spännande serie om vänskap och om att växa, skriven av en av Sveriges i särklass bästa barn- och ungdomsboksförfattare. En bok som griper tag i läsaren och håller en fast till sista sidan. Pim-Pim har blivit kompis med en ängel. Hon heter Extra och hon är både fantastisk och konstig på samma gång. Extra är på jorden för att hjälpa Pim-Pim att utföra ett uppdrag. Problemet är bara att Pim-Pim inte fattar vad det handlar om, han tycker att Extra talar i gåtor. Nu kommer den rafflande fjärde boken i serien. Extra är orolig över något, Pim-Pims pappa har träffat en ny kvinna som verkar vara en häxa och det dyker upp en man som på något sätt påminner väldigt mycket om Mavro Upplösningen på dramat sker på Valborgsmässoafton och är helt enkelt gastkramande! Tidigare titlar i serien: Extra En morgon stod hon bara där Extra En ängel har landat Extra Svart löpare hotar vit dam (9-12 år)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789150114584
Titel
Extra. Jag kan lura dig vart jag vill
Författare
Per Nilsson
Förlag
Alfabeta
Utgivningsdatum
20120924
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
150 x 215 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
348 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den fjärde boken i Per Nilssons spännande succéserie Goda och onda krafter kämpar mot varandra runt Pim-Pim. Han blir gång på gång indragen i skeendet och tvungen att klara nya utmaningar. En spännande serie om vänskap och om att växa, skriven av en av Sveriges i särklass bästa barn- och ungdomsboksförfattare. En bok som griper tag i läsaren och håller en fast till sista sidan. Pim-Pim har blivit kompis med en ängel. Hon heter Extra och hon är både fantastisk och konstig på samma gång. Extra är på jorden för att hjälpa Pim-Pim att utföra ett uppdrag. Problemet är bara att Pim-Pim inte fattar vad det handlar om, han tycker att Extra talar i gåtor. Nu kommer den rafflande fjärde boken i serien. Extra är orolig över något, Pim-Pims pappa har träffat en ny kvinna som verkar vara en häxa och det dyker upp en man som på något sätt påminner väldigt mycket om Mavro Upplösningen på dramat sker på Valborgsmässoafton och är helt enkelt gastkramande! Tidigare titlar i serien: Extra En morgon stod hon bara där Extra En ängel har landat Extra Svart löpare hotar vit dam (9-12 år)