Det franska köket : typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner
Inbunden bok. Västerås : Ica. 1:2 uppl. 1997. 280 sidor.
Nära nyskick. Om Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner (1996) I 1996 släpptes boken Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner skriven av Susi Piroué. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på okänt språk och består av 280 sidor djupgående information om övrigt. Förlaget bakom boken är Ica. Köp boken Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner på ett mycket lättläst sätt med fint illustrerande bilder
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153417071
- Titel
- Det franska köket : typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner
- Författare
- Piroué, Susi - Cleman, Charlotta - Eising, Pete A - Sandberg, Marianne
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- Svenska