Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965

Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965

Inbunden bok. Stevali. 2018. 220 sidor.

Mycket gott skick. Blankt försättsblad (troligen med namnteckning) borttaget, i övrigt nära nyskick

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789188639233
Titel
Vår tid är nu : Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965
Författare
Rosenlind, Johan
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2018
Omfång
220 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
820 g
Språk
Svenska
Baksidestext
 Nu kommer del 2 av boken "Vår tid är nu - Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965" den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien "Vår tid är nu" som sänds under hösten 2018.I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia - italiensk afton, påskmeny och kondis-meny.Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar.Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då.Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt.