Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Matglädje tillsammans - Bommersvik och Åbykvarn

Matglädje tillsammans - Bommersvik och Åbykvarn

Inbunden bok. Mango Architects. 2016. 157 sidor.

Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK.
Varför en kokbok?
Tanken har funnits där en tid för oss att göra en egen kokbok. En bok med mycket bilder som handlar om samarbetet mellan ett restaurangkök och en liten lokal producent där råvaran står i fokus. Vi kallar den MATGLÄDJE TILLSAMMANS.
Vi i köket på Bommersvik besöker våra närproducenter minst en gång per år, för att få en klarare bild av råvarans ursprung. Under ett sådant besök på Åbykvarn fick vi följa med ut till Ledarön, när korna skulle släppas på sommarbete. Då, precis där, bestämde vi oss för att tillsammans göra denna kokbok. Vi kockar, trädgårdsmästare och bönder, vana vid helt andra redskap, har tappert samlats kring detta bokprojekt där vi alla bidragit med idéer, bilder och recept.
Boken är uppdelad i olika avsnitt; vår, sommar, höst och vinter, där vi visar hur samarbetet mellan kök och odling ser ut under de olika årstiderna med de råvaror som är bäst just då. Vi hoppas att boken förmedlar den matglädje som vi kockar och matproducenter på Bommersvik och Åbykvarn känner.
Väl mött i kök och trädgårdsland!
Anette, Helena, Jimmy och Tony

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198019100
Titel
Matglädje tillsammans - Bommersvik och Åbykvarn
Författare
Rundqvist, Anette
Förlag
Mango Architects
Utgivningsår
2016
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 255 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
643 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Varför en kokbok?

Tanken har funnits där en tid för oss att göra en egen kokbok. En bok med mycket bilder som handlar om samarbetet mellan ett restaurangkök och en liten lokal producent där råvaran står i fokus. Vi kallar den Matglädje tillsammans.


Vi i köket på Bommersvik besöker våra närproducenter minst en gång per år, för att få en klarare bild av råvarans ursprung. Under ett sådant besök på Åbykvarn fick vi följa med ut till Ledarön, när korna skulle släppas på sommarbete. Då, precis där, bestämde vi oss för att tillsammans göra denna kokbok. Vi kockar, trädgårdsmästare och bönder, vana vid helt andra redskap, har tappert samlats kring detta bokprojekt där vi alla bidragit med idéer, bilder och recept.

Boken är uppdelad i olika avsnitt; vår, sommar, höst och vinter, där vi visar hur samarbetet mellan kök och odling ser ut under de olika årstiderna med de råvaror som är bäst just då. Vi hoppas att boken förmedlar den matglädje som vi kockar och matproducenter på Bommersvik och Åbykvarn känner.

Väl mött i kök och trädgårdsland!

Anette, Helena, Jimmy och Tony