Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Chicolat : Passion, choklad & böljande landskap

Chicolat : Passion, choklad & böljande landskap

Inbunden bok. Idus Förlag. 1 uppl. 2018. 139 sidor.

Nyskick. Följ med chokladentreprenören Sofia Rydemalm på en fantastisk inspirationsresa där hon hittar nya spännande smakkombinationer och idéer till recept. Sofia åker runt i Frankrike bland vinmakare och dryckesexperter och upplever såväl storslagna miljöer som smaksensationer.
På hemmaplan träffar hon bland andra stjärnkocken Mathias Dahlgren och folkkära Johanna Westman som delar med sig av sina tankar om smak och inte minst av sina favoritrecept!

Låt dig inspireras av passionerade personligheter, härliga chokladrecept och vackra bilder av fotograf Anna Huerta.
Sofia Rydemalm startade en chokladfabrik i Frankrike för drygt 15 år sedan. Nu bor hon i Paris och arbetar med choklad för både den franska och svenska marknaden. Hon har ett eget varumärke och tar löpande fram chokladsortiment åt andra. Dessutom utbildar hon sig till sommelier.
Språk: svenska och franska.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789175777535
Titel
Chicolat : Passion, choklad & böljande landskap
Författare
Rydemalm, Sofia
Förlag
Idus Förlag
Utgivningsår
2018
Omfång
139 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
225 x 285 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
870 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Följ med chokladentreprenören Sofia Rydemalm på en fantastisk inspirationsresa där hon hittar nya spännande smakkombinationer och idéer till recept. Sofia åker runt i Frankrike bland vinmakare och dryckesexperter och upplever såväl storslagna miljöer som smaksensationer.
På hemmaplan träffar hon bland andra stjärnkocken Mathias Dahlgren och folkkära Johanna Westman som delar med sig av sina tankar om smak och inte minst av sina favoritrecept!
Låt dig inspireras av passionerade personligheter, härliga chokladrecept och vackra bilder av fotograf Anna Huerta.
Sofia Rydemalm startade en chokladfabrik i Frankrike för drygt 15 år sedan. Nu bor hon i Paris och arbetar med choklad för både den franska och svenska marknaden. Hon har ett eget varumärke och tar löpande fram chokladsortiment åt andra. Dessutom utbildar hon sig till sommelier.
År 2016 gav Sofia ut boken CHICOLAT kärlek, choklad och saltstänkt hav.