Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Indisk vegetarisk kokbok

Indisk vegetarisk kokbok

Häftad bok. Täby : Larson ; [Solna] : [Seelig. 1974. 224 sidor.

Mycket gott skick. PRESENTSKICK
Det indiska kökets lockande, vegetariska läckerheter görs nu för första gången tillgängliga för en svensk matintresserad publik.
Exotiska matexperiment kan nu göras i alla svenska hem med hjälp av över 250 recept – både enkla och mer komplicerade – från Indiens alla hörn.
Översättning och bearbetning har gjorts av Ingrid Nyborg-Fjellander. Hon har anpassat kokboken till svenska förhållanden och bland annat försett den med en fyndig ”bruksanvisning”, som gör det enkelt för var och en som vill börja laga indisk mat. Hon svarar på frågor, till exempel var man kan hitta ovanliga ingredienser, eller vad dessa kan ersättas med om de inte går att få tag på.
– Gör i ordning ett indiskt hörn i köket med speciella kryddor, redskap och indiska tillbehör, säger Ingrid Nyborg-Fjellander. Det är en rolig idé som kommer att sätta fantasin i rörelse hos alla som älskar östern och som tycker om att ha det lite festligt och annorlunda hemma.
Den speciella indiska atmosfären tas väl tillvara – inte minst genom de indiska kockarnas charmerande mathistorier som är inströdda bland recepten. Kokboken ger dessutom fantasieggande glimtar av österländsk kultur – och kanske även en nypa indisk visdom…
INDISK VEGETARISK KOKBOK presenterar ett urval av det bästa av Indiens rika vegetariska mattraditioner. Ta vara på denna chans till spännande variation och förnyelse i kosthållet!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151400556
Titel
Indisk vegetarisk kokbok
Författare
Santa Maria, Jack - Nyborg-Fjellander, Ingrid - Larson, Birgitta
Förlag
Täby : Larson ; [Solna] : [Seelig
Utgivningsår
1974
Språk
Svenska