-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151844510
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9789151844510 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 221 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Säljare VPP-"Bok-Piraten" (företag)
Betalning med Swish - 072-2723347
- Ange ditt Namn och Tel. Nr.
FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151844510
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9789151844510 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 221 sidor.
Nära nyskick. Nedre hörnen något tilltryckta. Bakre pärm med svagt märke efter borttagen prislapp. Rikl färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844510
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9789151844510 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 221 sidor.
Nyskick. Presentskick.
Vackra foton, inspirerande.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844510
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9789151844510 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 2005. 221 sidor.
Mycket gott skick. H S författare, fotograf och Tv-profil här i en mycket trevlig matbok som följer årets växlingar och helger. Vidunderligt vackert fotograferat och med recept mellan klassiskt Franskt och världsköket! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 221 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage. Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut i läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 2005. 221 sidor.
Nyskick. Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrät läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844510
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 9789151844510 -
Hannus mat
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2005. 221 s. Förlagsband. 19,5 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 2005. 221 sidor.
Nära nyskick. Bok i presentskick.författare medarbetare i Tv programmet Gröna rum mm. Här med en matbok med recept som delvis varit publicerade tidigare i tidningen allt om trädgård. Mycket grönt mycket gott mycket trädgård. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok.
Nyskick. Prisma bokförlag 2005 (sv.originaluppl.), 221s. B/H=19x22,5. Vikt = 799g. Dekorerat halvklotband . Rikligt illustrerad i färg. Nyskick.
ISBN: 9151844516 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
9151844516 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 221 sidor.
Nära nyskick. ...............// Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 221 sidor.
Nära nyskick. Ett fint och oskadat exemplar förutom minimalt bokhyllsslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Hannus mat
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Prisma. 2005. 221 s. Förlagsband. 20 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844510
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
9789151844510 -
Hannus mat
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Prisma. 2005. 221 s. Förlagsband. 19,5 x 23cm. Dedikation på första uppslaget. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151844510
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
9789151844510 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 2005. 221 sidor.
Nyskick. Förlagets dek.laminatbd. Fotoillustrerad i färg
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
9151844516
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn