Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Att leva och verka till 100%

Att leva och verka till 100%

Inbunden bok Svenska Förlaget . Första upplagan tolfte tryckningen uppl. 2001. 337 s. Inbunden.

Nyskick. Livet är utveckling, men det är inte alltid vi kan och vill utvecklas. Var befinner du dig? På det omogna beroendestadiet? Oberoendestadiet? Eller har du rent av hunnit till ömsesidigt beroende? Här är boken för alla som vill förändra sig själva och sin inställning till livet och därigenom öka sin allmänna kapacitet. Inte minst vänder den sig till personer i ledarställning, och det betyder förstås även den stora gruppen föräldrar. Stephen Covey ger inga snabba lösningar. Men med sin seriösa och framförallt praktiska bok visar han att med målmedvetenhet kommer man långt. Med hjälp av engagerande exempel ur sitt eget liv tar han ett fast grepp om läsaren och pekar på ett antal utvecklingsstadier, där det första innebär att man "tar makten i sitt liv". Vem vill inte styra sitt liv och få ut så mycket som möjligt av det? Stephen Coveys bok kan tjäna som vägvisare. Stephen R Covey är grundare av och ledare för Covey Leadership Center, som bl a hjälper till med ledarutveckling i över 100 av företagen på tidskriften Fortunes 500-lista..

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9177382331
Titel
Att leva och verka till 100% eller De 7 goda vanorna
Författare
Stephen R. Covey
Förlag
*Telegram Bokförlag
Utgivningsår
1999
Omfång
337 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
606 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Livet är utveckling, men det är inte alltid vi kan och vill utvecklas. Var befinner du dig? På det omogna beroendestadiet? Oberoendestadiet? Eller har du rent av hunnit till ömsesidigt beroende?
Här är boken för alla som vill förändra sig själva och sin inställning till livet och därigenom öka sin allmänna kapacitet. Inte minst vänder den sig till personer i ledarställning, och det betyder förstås även den stora gruppen föräldrar.
Stephen Covey ger inga snabba lösningar. Men med sin seriösa och framförallt praktiska bok visar han att med målmedvetenhet kommer man långt. Med hjälp av engagerande exempel ur sitt eget liv tar han ett fast grepp om läsaren och pekar på ett antal utvecklingsstadier, där det första innebär att man "tar makten i sitt liv".
Vem vill inte styra sitt liv och få ut så mycket som möjligt av det? Stephen Coveys bok kan tjäna som vägvisare.
Stephen R Covey är grundare av och ledare för Covey Leadership Center, som bl a hjälper till med ledarutveckling i över 100 av företagen på tidskriften Fortunes 500-lista.