Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Att ta sig upp när man är nere : självhjälp vid depressioner

Att ta sig upp när man är nere : självhjälp vid depressioner

Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 2 uppl. 2014. 251 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. ”Depressioner är vanliga, så vanliga att de har kallats för själens förkylningar. Och depressioner kan drabba oss alla, somliga lindrigare och andra allvarligare
Denna klassiska självhjälpsbok utgår från det kognitiva psykoterapeutiska synsättet, nämligen att det är våra tankar som avgör hur vi mår. Genom att lära oss att styra våra tankar kan vi påverka vår sinnesstämning och ta oss ur depressiva onda cirklar.
”Att ta sig upp när man är nere” är en praktisk, jordnära bok till hjälp för dem som själva kämpar med depressioner och för dem som professionellt eller privat vill hjälpa deprimerade medmänniskor.
Denna upplaga har uppdaterats med det senaste inom forskningen och kompletterats med ett helt nytt kapitel om mindfulness, medveten närvaro”

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127136977
Titel
Att ta sig upp när man är nere : självhjälp vid depressioner
Författare
Tanner, Susan
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Utgivningsår
2014
Omfång
251 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
163 x 235 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
530 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Depressioner är vanliga, så vanliga att de har kallats för ”själens förkylningar”. Och depressioner och nedstämdhet kan drabba oss alla, somliga lindrigare och andra allvarligare.
Att ta sig upp när man är nere är en praktisk och jordnära bok till hjälp för alla som kämpar med depressioner och för dem som vill hjälpa deprimerade medmänniskor. Denna klassiska självhjälpsbok utgår från det kognitiva synsättet och innehåller många konkreta övningar.
Boken har reviderats och uppdaterats med det senaste inom forskningen och den nya utgåvan har kompletterats med ett helt nytt kapitel om mindfulness.
Författarna Susan Tanner och Jillian Ball är psykologer med lång erfarenhet av depressionsbehandling. Läs mer om Att ta sig upp när man är nere på bokens engelspråkiga webbplats.
Att ta sig upp när man är nere har hittills sålts i över 40 000 exemplar i Sverige. Dess engelska förlaga har sålts i över 150 000 exemplar.
Originaltitel: Beating the Blues
Översättning: Per Rundgren och Silvia Klentz Jönsson
Sagt om boken:
"En av de självhjälpsböcker som jag tycker att det finns mest att hämta i, både i form av konkreta råd och idéer. Hur tar man sig upp ur sängen när man är djupt deprimerad? Tanner och Ball ger svar."
Malin Lindroth, Göteborgs-Tidningen