Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.

Förlagsfakta

ISBN
9789186623234
Titel
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
Författare
Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
Förlag
Nygren & Nygren
Utgivningsår
2012
Omfång
280 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
1414 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning. Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden. Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson