Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Very Swedish

Very Swedish

Inbunden bok. Max Ström. 2007. 157 sidor.

Nära nyskick. Oläst bok. Fint fint skick!
Inlagan nästan omärkbart gulnat precis i ytterkanterna.

Very Swedish är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.

Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.

Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.

Boken utkommer även i ensvensk utgåva, med titeln Längtans mat.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171260994
Titel
Very Swedish
Författare
Triberg, Annica
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2007
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
235 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
982 g
Språk
English
Baksidestext
This is a pleasant tribute to Swedish gastronomy, presenting classic dishes from the archipelagos, forests, lakes and mountains, as well as recipes from the new Swedish cuisine. Annica Triberg takes us on a journey through Sweden. Together with chef Lena Salomonsson and photographer Per Ranung, she offers up recipes and culinary curiosities in a delightful mixture that together make up a smorgasbord of food and flavors to yearn for. Annica Triberg is one of Sweden’s most famous food writers and a former editor-in-chief of Gourmet magazine. She has written some thirty books, many with a gastronomic focus. The Swedish edition of this book is entitled Längtans mat.