Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Tranchering : teori och praktik

Tranchering : teori och praktik

Inbunden bok. Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR). 72 sidor.

Mycket gott skick. Tillskrift av författaren.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9187444003
Titel
Tranchering : teori och praktik
Författare
Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
Förlag
Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
Språk
Svenska