-
Tranchering : teori och praktik
Inbunden bok. Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR). 1960. 72 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Fin o välbevarad. Dedikation på insidan. Min syster, servitris, på Hotel Stenungsbaden har ägt boken. Frakt tillkommer.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187444003
- Titel
- Tranchering : teori och praktik
- Författare
- Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
- Förlag
- Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
- Språk
- Svenska
Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR) 9187444003 -
Tranchering : teori och praktik
Inbunden bok. Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR). 72 sidor.
Mycket gott skick. 22*22 cm, rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187444003
- Titel
- Tranchering : teori och praktik
- Författare
- Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
- Förlag
- Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
- Språk
- Svenska
Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR) 9187444003 -
Tranchering : teori och praktik
Inbunden bok. Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR). 1989. 72 sidor.
Mycket gott skick. Ägarnamn på smutsbladet /// Förlagets beskrivning: Det är alltid roligt att kunna presentera en helt ny bok. Ännu roligare är det när man vet att boken fyller ett tomrum. Och det gör TRANCHERING, för det finns ingen i det ämnet i bokhandelns innan den h läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187444003
- Titel
- Tranchering : teori och praktik
- Författare
- Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
- Förlag
- Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
- Språk
- Svenska
Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR) 9187444003 -
Tranchering : teori och praktik
Inbunden bok. Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR). 72 sidor.
Mycket gott skick. Tillskrift av författaren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187444003
- Titel
- Tranchering : teori och praktik
- Författare
- Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
- Förlag
- Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
- Språk
- Svenska
Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR) 9187444003 -
Tranchering : teori och praktik
Inbunden bok. Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR). 72 sidor.
Mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187444003
- Titel
- Tranchering : teori och praktik
- Författare
- Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
- Förlag
- Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
- Språk
- Svenska
Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR) 9187444003 -
Tranchering : teori och praktik
Inbunden bok. Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR). 72 sidor.
Nära nyskick. U.å. Boken har på varje sida en eller flera instruktiva teckningar av Christel Copp.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187444003
- Titel
- Tranchering : teori och praktik
- Författare
- Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
- Förlag
- Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
- Språk
- Svenska
Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR) 9187444003 -
TRANCHERING. TEORI OCH PRAKTIK.
Gastronomiförlaget Bosögården u.å. Illustrerat, laminerat pappband, 72 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187444003
- Titel
- Tranchering : teori och praktik
- Författare
- Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
- Förlag
- Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
- Språk
- Svenska
9187444003
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn