Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Tranchering : teori och praktik

Tranchering : teori och praktik

Inbunden bok. Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR). 1989. 72 sidor.

Mycket gott skick. Ägarnamn på smutsbladet /// Förlagets beskrivning: Det är alltid roligt att kunna presentera en helt ny bok. Ännu roligare är det när man vet att boken fyller ett tomrum. Och det gör TRANCHERING, för det finns ingen i det ämnet i bokhandelns innan den här kommer dit! "Konster i matsalen" kunde den lika gärna ha kallats, för det är det boken handlar om. De sista viktiga stegen på vägen från iocken i köket till den förväntansfyllde gästen. Inför hans beundrande blickar utspelar sig nämligen ett skådespel, när hovmästaren, servitören eller värden för måltiden visar sin
skicklighet med kniv och uppläggningsbestick. Det är nu gästen bildar sig den första uppfattningen om maten och det är nu förväntningarna skruvas upp. Läs boken, titta på de instruktiva teckningarna, lär Dig
handgreppen. Du kommer att få nöje och nytta av Dina kunskaper många gånger. Men Du, var försiktig och håll knivarna vassa. En slö kniv är en farlig kniv. Lycka till!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187444005
Titel
Tranchering : teori och praktik
Författare
Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
Förlag
Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
Språk
Svenska