Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
TRANCHERING. TEORI OCH PRAKTIK.

TRANCHERING. TEORI OCH PRAKTIK.

Gastronomiförlaget Bosögården u.å. Illustrerat, laminerat pappband, 72 sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9187444003
Titel
Tranchering : teori och praktik
Författare
Wahlström, Arne - Copp, Christel - Utbildningsrådet för hotell och restauranger
Förlag
Lidingö : Gastronomiförl. i samarbete med Utbildningsrådet för hotell och restauranger (UHR)
Språk
Svenska