Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100120214
Titel
Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg
Författare
Wesslén, Annika
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2008
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
180 x 200 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
552 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Livsviktig, vacker och vardagsnära. ICA-kurirenDet här är en bok att använda särskilt för dem som inte har så stor glädje av andra kokböcker. Gästriklands TidningDen här boken blir snabbt oumbärlig i köket. Restaurang & StorhushållUtsedd till vinnare i klassen Hälsa functional food år 2003 av Måltidsakademin! Motivering: Hög ambitionsnivå, matglädje och livslust präglar denna kombination av modern kokbok och praktiskt uppslagsverk.Går det att göra pannkakor om barnen är allergiska mot mjölk och ägg? Vad gör man till festen där den ene är överkänslig mot gluten medan den andre är laktosintolerant? Dessa problem, och många fler, får här sin lösning! Gott är en lustfylld och innehållsrik kokbok för allergiker och överkänsliga, fylld med mängder av recept och idéer på mat utan gluten, laktos, mjölk, soja, vete och ägg. Här finns över 300 recept på goda måltider och ett helt kapitel om hur man bakar bullar, kakor och matbröd. Gott innehåller allt från grönsaker till godis. Det som gör boken så speciell är att recepten tydligt informerar om vad rätten inte innehåller. Här finns även en längre faktadel om allergier och livsmedel, och mängder av tips och råd om alternativa lösningar, så att alla rätter kan anpassas efter behov. Gott är den nya titeln på boken Mat Special, som nu kommer i ny, reviderad utgåva i mindre format.