Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Livsmedels- och näringskunskap

Livsmedels- och näringskunskap

Häftad bok. Liber. 1 uppl. 2015. 392 sidor.

Gott skick. Lite småskador på omslaget

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789147108138
Titel
Livsmedels- och näringskunskap
Författare
Westblom Jonsson, Helen
Förlag
Liber
Utgivningsår
2015
Omfång
392 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
198 x 245 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
928 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Livsmedel- och näringskunskap är ett kursläromedel för gymnasiets yrkesprogram Restaurang- och livsmedelsprogrammet som ger grundläggande kunskaper om våra livsmedel och hur de ska hanteras, förvaras och tillagas för att på bästa sätt bevara smak och kvalitet. Läromedlet ger en helhetsbild av livsmedlens väg från råvaruproduktion till tillagning. Näringsämnenas uppbyggnad och funktion presenteras i samband med olika livsmedelsgrupper och hur hälsan är beroende av rätt kost är ett återkommande tema. Även etiska och miljömässiga frågor inom ämnet behandlas. Faktatexten varvas med uppgifter och i slutet finns även livsmedelstabeller och underlag till att göra egna beräkningar.